«علی جم» در نشست با دستیار استاندار در خصوص این طرح، گفت: طرح توانمند سازی اقشار کم برخوردار با استفاده از ظرفیت قراردادهای خرید تضمینی ۲۰ ساله برق خورشیدی و ابعاد درآمد پایدار ۲۰ ساله برای این افراد صورت میگیرد.
وی مزایای این طرح را معرفی به بانکهای عامل جهت تخصیص و اخذ تسهیلات ویژه تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان و کارمزد چهار درصد با اقساط ۸۰ ماه بیان کرد و نظارت بر روند نصب و راهاندازی اجرا و اتصال به شبکه سامانه برق خورشیدی را از دیگر شاخصهای این طرح برشمرد.
این مسئول یادآور شد: مشمولان این طرح توسط چهار نهاد حمایتی کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی، جهاد کشاورزی و امور توسعه روستایی و عشایری منتخب میشوند.
وی سرمایهگذاری در بخش مولد و تولید انرژی پاک بدون نیاز به مواد اولیه، نیروی کار و نیزبازاریابی، توانمندسازی و ایجاد درآمد پایداربرای خانوارهای مشمول با حفظ عزت نفس و افزایش خودباوری را از مزیت این طرح بیان کرد.
مدیر عامل توزیع برق استان، سهمیه اولیه تخصیصی به استان یزد جهت اجرای طرح را چهار هزار خانوار ذکر کرد و گفت: از این تعداد ۷۲۶ واحد خانوار سهمیه بسیج سازندگی، ۱۰۹۶ خانوار سهمیه مددجویان بهزیستی، ۱۴۵۲ خانوار سهمیه مشمولین مددجویی کمیته امداد و ۷۲۶ خانوار هم سهمیه تخصیصی امور توسعه روستایی و عشایری هستند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی توزیع برق استان، جم افزود: تاکنون بیش از ۱۲۹ دستگاه نیروگاه خورشیدی پنج کیلووات طرح حمایتی به شبکه توزیع برق متصل شده و تا پایان ماه جاری حدود ۱۵۰ دستگاه نیروگاه خورشیدی پنج کیلوات به شبکه توزیع نیروی برق متصل میشود.
انتهای پیام