رئیس دانشگاه پیامنور فارس در این مراسم با اشاره به حوادث ۱۶ آذر گفت: وقتی در سال ۱۳۳۲ آمریکا با کودتا و سرکوب نهضت مردمی، شاه را بر قدرت نشاند چند ما نگذشته بود که با ورود وزیر خارجه آمریکا به کشور سه دانشجوی دانشگاه تهران در اعتراض به وقایع استکباری پیش آمده به شهادت رسیدند.
محسن جاجرمیزاده با بیان اینکه همه ما جنبش دانشجویی قبل از انقلاب را مبارزه با سلطه استکبار و استبداد میشناسیم، افزود: در مقاطع پس از انقلاب نیز دانشجویان ما نقشآفرینی کرده و برای استقلال و آزادی کشور و همچنین در موضوعات مربوط به عدالت محوری و مبارزه با فساد نقش ویژهای را بر عهده گرفتند.
وی با تاکید بر اینکه دانشجویان و جوانان باید در جهاد تبیین نیز پیشگام باشند، گفت: دانشجویان ما با افزایش توان علمی و بینش و بصیرت علیه استکبار و نظام سرمایهداری انسجام ایجاد کنند.
جاجرمیزاده تأکید کرد: جریانات دانشجویی از ۱۶ آذر ۱۳۳۲ تاکنون مسیر را برای ما روشن کرده است که نمونه آن ایفای نقش در جبهههای دفاع مقدس، مقابله با فتنهها و اغتشاشات و تمام مقاطعی که جوانان ما میداندار دفاع از انقلاب اسلامی بودهاند.
وی همچنین با بیان اینکه امروز به واسطه پیشرفت علم و تحقیق دشمن نمیتواند به کشور ما چشمداشتی داشته باشد، افزود: چشمانداز دیگری که مقام معظم رهبری برای ما ترسیم میکنند در بعد آرمانخواهی و مبارزه با استکبار است که ملتهای مختلف نیز آن را دنبال میکنند و نمونه آن مقاومت و افشاگری مردم مظلوم غزه در برابر وحشیگری دنیای غرب است.
امام جمعه شهرستان ممسنی نیز طی سخنانی گفت : امروز دانشگاه پیامنور که قرار است نور علم و معرفت را عرضه کند، رسالت خود را متفاوت از سایر دانشگاهها انجام دهد.
حجتالاسلام حسین شاکریفر با اشاره به اینکه اگر تعبد را در کنار تخصص قرار گیرد فرد به مقام بالای انسانی نائل میشود، افزود: تفکر و تعبد در کنار هم بزرگانی از جامعه دانشگاهی به انقلاب اسلامی معرفی کرده است که شهید چمران، شهید علم الهدی و سایر شهدای نخبه از این دسته هستند.
وی ادامه داد: شهدای دانشجو، دانشگاه ایثار و شهادت را به دانشگاهی که ابتدا در آن پذیرفته شدند، ترجیح دادند در حالی که برخی از این شهدای نخبه از دانشگاههای معتبر دنیا دعوت به جذب میشدند.
رئیس دانشگاه پیامنور نورآباد ممسنی نیز شهید پوریا خوشنام را افتخاری برای دانشگاه پیامنور و دانشگاهیان این مرزو بوم دانست و گفت: برگزاری چنین برنامههایی صرفاً برای گرامیداشت یاد و نام شهدا نیست بلکه دفاع از ارزشهای دینی و ملی نیز از اهداف یادوارههای شهدای گرانقدر است.
لیلا جمشیدی ضمن تشکر از تشکلهای دانشجویی و عوامل فرهنگی برای اجرای یادواره شهدای دانشجو افزود: برای نسلهای جوانتر انقلاب ضرورت توجه به چنین برنامههایی احساس میشود.
در ادامه این مراسم با حضور خانواده شهدا، مسئولین شهرستان و دانشگاهیان سالن اجتماعات دانشگاه پیامنور نورآباد ممسنی به نام دانشجوی شهید «پوریا خوشنام» نامگذاری شد.
به گزارش ایسنا، شامگاه ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۲ درحالیکه چند تن از جوانان و نوجوانان بسیجی برای تأمین آرامش و امنیت شهرشان(نورآباد) در حال گشتزنی بودند با شلیک دو راکب موتورسیکلت وابسته به عوامل دشمن به سمت آنان دو تن از بسیجیان از جمله دانشجو پوریا خوشنام به شهادت رسیدند.
انتهای پیام