«محمدرضا حسینی بغدادآبادی» در حاشیه دهمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار استان یزد در گفتوگو با ایسنا ضمن اشاره به ارتقای نمایشگاه امسال هفته پژوهش استان در قیاس با سالهای گذشته، از مجموعه شرکتهای دانش بنیان و فناور و دیگر شرکت کنندگان نیز برگزارکنندگان نمایشگاه امسال قدردانی کرد.
وی در ادامه با بیان این که صندوق پژوهش و فناوری استان نخستین صندوق پژوهش و فناوری کشور محسوب میشود، گفت: این صندوق از سال ۱۳۸۳ فعالیت خود را با سرمایه اولیه یک میلیارد تومان با هدف حمایت از شرکتهای فناور و دانش بنیان فعالیت خود را آغاز کرده و خوشبختانه طی ۲۰ گذشته موفق به حمایت از تعداد زیادی شرکتها در این رابطه شده است.
حسینی با اشاره به رویکردهای جدید این صندوق، گفت: یکی از راهکاریهای کمک به رشد شرکتهای فناور و دانش بنیان تزریق اعتبار به آنها جهت سرمایه گذاری است ولی این امر در قالب پرداخت تسهیلات چالشهایی را در حوزه بازپرداخت اقساط این تسهیلات برای شرکتها به همراه دارد به همین دلیل نیز صندوق در رویکرد جدید خود به عنوان سرمایهگذار در این شرکتها ورود کرده و علاوه بر این یک تیم مشاوره را در حوزههای مختلف در اختیار این شرکتها قرار میدهد تا به رشد و توسعه این شرکتها کمک کند.
وی با بیان این که تاکنون بیش از ۳۰ شرکت فناور و دانش بنیان از این طریق مورد حمایت صندوق پژوهش و فناوری استان قرار گرفتهاند، گفت: البته تعداد ۱۰ شرکت از این تعداد ۱۰ شرکت از این پروسه خارج شده ولی در مابقی همچنان حضور داریم.
مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری فعالیت جدید دیگر این صندوق را انجام مشارکتهای مدنی در قالب عقو اسلامی معمول بانکها مانند مرابحه و مضاربه خواند و تصریح کرد: صندوق در قالب این رویکرد علاوه بر سرمایهگذاری در شرکتهای فناور و دانش بنیان، در انجام طرحها و برنامه این شرکتها نیز مشارکت دارد و به همین دلیل اهتمام بیشتری برای کسب موفقیت در برنامههای مدنظر آن شرکتها ایجاد میشود و به نوعی با حضور تیم صندوق در جهت رشد این شرکتها اقدام میشود.
وی گفت: صندوق پژوهش و فناوری استان یزد که به دلیل سرمایه و عملکرد به عنوان بزرگترین صندوق پژوهش و فناوری خارج از پایتخت فعالیت دارد، علاوه بر این حمایتها، در زمینه پرداخت تسهیلات و ارائه ضمانت در انواع و اقسام آن از شرکتها حمایت دارد.
وی افزود: صندوق استان همچنین تعامل خوبی با صندوق نوآوری و شکوفایی در تهران به عنوان بالادستی خود دارد و از حمایتهای این صندوق نیز برای جمایت از شرکتها بهره می برد.
حسینی در مورد مشکل سرمایه در گردش بسیاری از شرکتهای فناور و دانشبینان نیز عنوان کرد: مشارکت مدنی صندوق به اشکال مختلف در جهت حمایت از این شرکتها وجود دارد و در طی این نمایشگاه نیز این ظرفیتهای صندوق به شرکتهای حاضر در نمایشگاه یادآور شدهایم تا بتوانیم با توسعه و رشد انها در جهت تعالی زیست بوم فناوری استان گام برداریم.
انتهای پیام