قاسم عزیززاده گرجی چهارشنبه شب ۱۵ آذرماه در حاشیه ستاد گرامیداشت حماسه ششم بهمن آمل که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، به خبرنگار ایسنا گفت، درجلسه های قبلی این ستاد مصوبهای مبنی بر شکل گیری بنیاد ملی حماسه ششم بهمن آمل در راستای سیاستگذاری های کلان در سطح کشوری و ماندگاری این حماسه مهم و تاریخی تصویب مکاتبات آن با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز انجام شد.
وی ابرازامیدواری کرد، حداقل تا هفته گرامیداشت ششم بهمن امسال، مجوزهای مربوط به تشکیل بنیاد ملی حماسه ششم بهمن آمل گرفته و این خبر خوش را به مردم شهرستان آمل در راستای ماندگاری حماسه جاویدان مردم این شهرستان در تاریخ کشور اعلام کرد.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران، همچنین به دیگر مصوبه های این ستاد که تا پیش از هفته نخست بهمن امسال و برگزاری مراسم گرامیداشت حماسه ششم بهمن آمل باید اجرایی شود، اشاره کرد و ادامه داد: ایجاد یادمان مختلف از شهدای حماسه ششم بهمن در سطح شهرستان، استان واجرایی شدن دروازه مقاومت در حدفاصل قبل پارک جنگلی میرزاکوچک خان در ورودی شهرآمل توسط اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده مازندران که جزئیات موارد آن مورد تایید قرار گرفت در برنامه های امسال هفته گرامیداشت ششم بهمن کلنگ زنی خواهد شد.
عزیززاده گرجی، اضافه کرد: همزمانی روز ششم بهمن امسال در روز جمعه، پیگیری هایی با شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در حال انجام است که حماسه ششم بهمن آمل به عنوان یکی از موارد قابل طرح در خطبه های نمازجمعه همه خطیبان نمازجمعه قرار بگیرد که بیان شدن آن درهمه جای کشور دارای اهمیت است.
وی همچنین به اقدام ارزشمند دونده آملی که از مزار حاج قاسم سلیمانی در کرمان تا آمل را به مناسبت گرامیداشت حماسه مردمی ششم بهمن آمل خواهد دوید، اشاره کرد و افزود: این دونده در مسیرحرکت خود از شهرها و روستاها حامل پیام و بستههای فرهنگی از حماسه ششم بهمن آمل خواهد بود که در راستای ترویج این حماسه به مردم در مناطق مختلف کشور تاثیرگذار خواهد بود.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران، با اشاره به اینکه پیش از این نیز جلسه استانی گرامیداشت حماسه ششم بهمن آمل با حضور استاندار برگزار و جلسه بعدی این ستاد درمنطقه جنگلی این حماسه درآمل درسال ۶۰ برگزار خواهد شد، اضافه کرد: کمیته های مختلف این ستاد نیز به زودی فعال میشود تا برنامههای امسال گرامیداشت هفته ششم بهمن در دیگر شهرهای استان نیز با رویکرد استانی و حتی ملی برگزار شود.
عزیززاده گرجی، با تاکید براینکه برگزاری جلسات منظم ستاد حماسه مردمی ششم بهمن آمل در راستای پاسداشت وانتقال اهداف مهم ایستادگی مردم هزار سنگر آمل در ششم بهمن سال ۶۰ در مقابل گروهک تروریستی اتحادیه کمونیست به نسل نوجوان و جوان جامعه است، اضافه کرد: درکشور ما در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون حماسه وحوادث زیادی رخ داده که حماسه مردمی ششم بهمن سال ۶۰ مردم آمل به خاطر ویژگی های خاص آن که مردمی و مقاومت مردمی بوده، جاودانه و در وصیتنامه سیاسی الهی امام خمینی(ره) نیز از مردم شهرآمل نیز تشکر شده بود.
وی تصریح کرد، حماسه ای که مردم آمل برای پایداری نظام نوپای جمهوری اسلامی در مواجهه با گروهک کمونیست خلق کردند، باید توسط راویان حماسه تببین و به عنوان یک الگوی موفق مقاومت وافتخار این شهر به نسل کودک، نوجوان و آینده این شهرستان، استان و کشور مطرح شود.
به گزارش ایسنا، در سحرگاه ششم بهمن ماه سال ۶۰ عدهای منافق و مائوئیست از سمت جنگل در قسمت جنوب آمل قصد تصرف این شهر را داشتند که مردم آمل در کمتر از یک روز با مقاومت خود به این غائله پایان دادند.
در آن واقعه تاریخی وحماسی که هرساله درهفته نخست بهمن ماه درشهرآمل با برگزاری ویژه برنامه هایی گرامی داشته میشود، ۴۱ نفر شهید و صدها نفر زخمی شدند.
انتهای پیام