به گزارش ایسنا، علی رادمنش، دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل در مراسم روز دانشجو که امروز با حضور رئیسجمهور در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، اظهار کرد: در سال ۱۳۵۷ انقلاب اسلامی با شعار خدمت به مستضعفین، به اسم پایینشهریها و طبقات محروم پیروز شد. بهخاطر دارید که امام خمینی با چه تأکیدی، از جنگ میان فقر و غنا سخن میگفت. شما و همکارانتان در دولت باید بهروشنی مشخص کنید که قصد دارید باری از دوش مستضعفین و محرومین بردارید و یا همچون برخی اسلاف متفرعن و مغرورتان پشت تریبونها از مردم بگویید و در عمل خادم اشراف و سوداگران باشید.
دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل بیان کرد: دنیای سوداگری، دلالی، اشرافیت، بیرحم است. این جماعت، رذیلانه تلاش میکند نقش خود را در مصائب مردم پنهان کنند.
وی افزود: آنها با دو قطبیسازیهای غلط همچون حکومتی علیه غیرحکومتی، مذهبی علیه غیرمذهبی و حزب الهی علیه غیر حزب الهی، سعی در گمراهی مردمدارند. طبقه سوداگر نه حکومتی است نه غیرحکومتی. طبقه سوداگر گاهی در پوستین گوسفند و گاهی در هیبت گرگ، گاهی ریش میگذارد و گاهی کراوات میزند.
به گفته وی؛ سوداگری، دولتی پنهان است که نظمی ناعادلانه را در حوزههای اقتصادی، فرهنگی و سیاسی علیه طبقه مستضعف و عامه مردم راهبری میکند.
دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل با بیان اینکه کارگران و کارمندان مالیاتشان قبل از پرداخت از جیبشان میرود؛ اما سوداگران سالهاست اجازه نمیدهند قانون مالیات بر عائده سرمایه در مجلس تصویب شود، عنوان کرد: این سرمایهداران با معافیتهای ناعادلانه و فرارهای مالیاتی هنگفت و البته دلالی طلا و ارز و ملک میلیاردر میشوند.
وی ادامه داد: بخش بزرگی از تسهیلات بانکی در حلقههای دوستانه همین قماش تقسیم میشود. دقیقاً سال گذشته و در همان روزهایی که بچههای مردم کف دانشگاهها حول مسائلی همچون پوشش و یا سلایق سیاسی درگیر بودند، به استناد گزارشهای انجامشده، قریب به نیمی از چاپ پول صورتگرفته، برای سرپا نگهداشتن یک بانک فاسد و مثلاً خصوصی انجامشده است.
رادمنش بیان کرد: هزینه تورم ناشی از آن را مستضعفین میپردازند و سرمایههای چند ده هزارمیلیاردی آن صرف ساخت مالهای فوق تجملی شمال تهران میشود و یا میلیاردها دلار ارز ترجیحیای که باید صرف واردات چای شود، به پستوهای تاریک میرود و سر از بازار آزاد درمیآورد.
دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل عنوان کرد: افزایش سنوات شغلی و لزوم تغییر سن بازنشستگی، سهم کارگران و طبقه مستضعف است و پاداشهای چند صدمیلیونی سهم برخی مدیران شرکتها. اگر دولت در کنترل شرکتهای ناکارآمد ذیل صندوقهای بازنشستگی اهتمام بیشتری داشت، مستضعفین و کارگران با اینگونه تصمیمات تلخ اما شجاعانه همراهی بیشتری داشتند. تیغ جراحی اقتصادی شما زخم بر پیکر مستضعفین میزند؛ اما برای بریدن گوش طبقه مرفه کند است.
به گفته وی؛ آیا مجمع تشخیص مصلحت نظام هنوز به این جمعبندی نرسیده که باید به نفع مستضعفین عمل کند؟ میدانید که با پارهای کاغذ ویلاهای تجملی و زمینهای بادآورده در لواسان میخرند و میفروشند و تبعات تورمی آن را مستأجران تحمل میکنند؟ تجسم ملموس تمامیتخواهی این دلالان، سودهای چند هزار میلیاردتومانی با نوسانگیری در بورس و نابودی سرمایه مردم بود.
وی معتقد است بهرهمندی اشراف از یارانههای مختلف بهخصوص سوخت و انرژی، قابلمقایسه با طبقات پایین جامعه نیست. قطعی گاز روستاهای دورافتاده در زمستان گذشته، بهای گرمی دائمی استخرهای ویلاها یا پنتهاوسهای شمال شهر است و چه مظلوم پدر خانوادهای که سهمی از یارانه بنزین ندارد و کمرش زیر بار تورم ناشی از افزایش قیمت بنزین خمیده خواهد شد و چه شرمآور است صرفکردن بیتالمال و یارانه بنزین برای دور دورهای شبانه آقازادگان.
رادمنش با بیان اینکه امروز پول نهادهای فرهنگی کشور به جیب سلبریتیها میرود؛ بیان کرد: همان کسانی که با تشویق جوانان مردم و به خیابان کشاندن آنها، زمینهساز اغتشاشات سال گذشته بودند و خود حاضر به تولد فرزندان خود در ایران نیستند و تمام مردم ایران را فدای یک تار موی فرزندشان میکنند. اراذلی که سال گذشته داعیهدار آزادی زنان و حقوق بشر بودند و سیاهپوش چشمآبیهای اوکراین، اکنون در برابر نسلکشی گسترده بدترین ابنا بشر در فلسطین تکلم از یاد بردهاند.
دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل بیان کرد: قبلاً از مدارس پولی میگفتیم، امروز صندلیهای دانشگاه را هم با ماهی ده میلیون تومان میخرند؛ اشتباه نکنید! در مورد پردیس جزیره کیش دانشگاه صنعتی شریف، کشف حجاب و قانونشکنیِ چند نفر از دانشجویان مسئله دوم است، مسئله اول این است که چرا اجازه میدهید که این جماعت پر ادعا صندلی بهترین دانشگاههای ما را به پشتوانه پول تصاحب کنند؟ اگر بیعدالتیهای اقتصادی، فضای دانشگاه را تا این اندازه به سود طبقه سرمایهدار تغییر نداده بود، ناهنجاریهای فرهنگی هم تا این اندازه دردسرساز نمیشد. اما دانشآموز روستانشین مرزنشین پشت درب دانشگاه میماند.
رادمنش عنوان کرد: اصحاب قدرت و ثروت با تحمیل حلقه بسته مدیران و بهرهکشی از احزاب، مانع هر تغییری به نفع مردم هستند. توقف اجرا و گمشدن طرحهای اصلاحی در هزارتوی بوروکراسیِ اداری از یکسو و به حاشیه راندن طرحها بهواسطه بازوهای رسانهای خود، ثمره حاکمیت طبقه مستکبر بر فضای سیاسی است.
وی افزود: معالأسف باید پس از گذشت دو سال از عمر دولت سیزدهم برای چندمین بار از شما این سؤال را بپرسیم که دولت شما کدام سوی این نبرد است؟ آیا دولت مردمی واقعاً در عمل به دنبال احقاق حق مردم است؟ یا به انتصاب دستیار مردمی برای خود اکتفا کرده است؟
دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل بیان کرد: آیا زمان آن فرانرسیده است تا با تصویب مالیات بر عایدیِ سرمایه و اجرای صحیح مالیات بر خانه خالی، افسار رشد قیمت مسکن را بکشید؟ دولت برنامهای جز وعده ساخت ۴ میلیون مسکن برای ساماندهی بازار مسکن و اجارهبها ندارد؟ تا کی باید تماشاگر سلطنت بانکها بر اقتصادی کلان وزندگی مردم باشیم؟ وعدهتان در خصوص ساماندهی بانکها و کنترل رشد نقدینگی چه شد؟ لکنتزبان دولت شما در تبیین تصمیمات شجاعانه تا کی ادامه دارد؟ تا کی بناست صندلی وزارت، محل کارآموزی جریانات سیاسی در دولت شما باشد؟
وی تصریح کرد: در نیمه ابتدایی عمر دولتتان دیدید که تلاش و اقدام برای آحاد مردم، سراسر سود است. افزایش حقوق سربازان، رتبهبندی معلمان، بهبود نسبی شرایط دانشجویان پزشکی و دستیاری، اصلاحات بودجه و کاهش وابستگی به نفت، اتمام پروژههای نیمهتمام، توسعه زیرساختها خصوصاً در بحث نیرو و … گوشهای از اقدامات پرثمر دولت شما بوده است که در بلندمدت بهبود شرایط مردم را به ارمغان خواهد آورد. امید و نشاط را به زندگی مردم سرازیر خواهد کرد و تعالیبخش سرمایه اجتماعی نظام خواهد شد.
رادمنش با اشاره به فربهشدن طبقه سوداگر عنوان کرد: در مقابل، مدارا، باج دادن و فربهتر کردن طبقه سوداگران نهتنها سودی برای شما و ملت نخواهد داشت که در برهههای حساس نیز خود به چالشی برای مردم و کشور بدل خواهد شد.
وی در پایان گفت: به یاد داشته باشید که فرصت باقیمانده اندک است و قیامت نزدیک و به یاد داشته باشید که امام ما فرمود: تنها آنهایی تا آخر خط با ما هستند که درد فقر را چشیده باشند.
انتهای پیام/