سید عماد شاهرخی پانزدهم آذرماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نیاز آبی کم و تحمل خشکی زیاد، مقاومت به سرمای بهاره و آفات و بیماریهای رایج در دانههای روغنی، نیاز اندک به کود شیمیایی، کاملینا را به گزینه مناسبی برای رعایت تناوب زراعی تبدیل کرده است و از همه مهم تر اینکه در سال زراعی بعد ۲۰ درصد افزایش تولید را به دنبال خواهد داشت.
وی افزود: در کل کشور قریب به ۱۷ هزار هکتار کاملینا کشت شد که لرستان با ۵۰۰۰ هکتار سطح زیر کشت در کشور پیشرو بود.
شاهرخی گفت: پیگیری برای خرید تضمینی این دانه روغنی در سطح وزارت صورت گرفت اما زمانی به نتیجه دست پیدا کردیم که زمان برداشت محصول به اتمام رسیده بود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اظهار کرد: از طرفی در فصل برداشت، شرکت بیستون شفا از طرف وزارت جهاد کشاورزی برای خرید محصول به جهاد کشاورزی لرستان معرفی شد.
وی بیان کرد: در آن زمان مقرر شد سه ماه بعد از تحویل محصول، مبلغ خرید را به حساب کشاورزان واریز نماید اما این در حالی است که شرکت مذکور به تعهدات خود عمل نکرد، لذا سازمان جهاد کشاورزی در جهت احقاق حق کشاورزان موضوع را در دستگاه قضا مطرح و از طریق این مرجع پیگیریهای لازم را انجام داد که در جلسه ای با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان صورتجلسهای انجام و مقرر شد تا پایان مهرماه کلیه مطالبات کاملینا کاران پرداخت شود اما متأسفانه باز هم شرکت بدعهدی کرده و پرداختی صورت نگرفت، لذا طی مکاتباتی با دادستان مرکز استان، پرونده به بازپرس ارجاع داده شده است و طی چند روز آینده جلسات برگزار و پرونده مورد رسیدگی قرار میگیرد.
شاهرخی تأکید کرد: جهاد کشاورزی لرستان نیز دغدغه حق و حقوق کشاورزان را دارد و در این راستا با آقای مهاجر معاون وزیر جهاد کشاورزی در بخش زراعت نیز مکاتبات و گفت و گوهایی صورت گرفته و بنا شد که وزارت جهاد کشاورزی دیگر تحت هیچ شرایطی با این شرکت قراردادی منعقد کند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان ادامه داد: با پیگیریهای صورت گرفته، خرید این دانه روغنی همچون سایر محصولات استراتژیک و اساسی در لیست خریدهای تضمینی دولت قرار گرفته و برای زمان برداشت دیگر مشکلی برای کشاورزان ایجاد نخواهد شد.
انتهای پیام