تحولات در بنیاد شهید باید به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کمک کند

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت:تراز اخلاقی در بنیاد شهید و امور ایثارگران در حد شاخص برای دیگر نهادهاست، زیرا ما در جایی کار می‌کنیم که شهدا برای این هدف شهید شدند، ازاین‌رو باید به موضوع امر به معروف و نهی از منکر و عفاف و حجاب توجه شود.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام سید رمضانعلی موسوی مقدم در در وبینار گزارش عملکرد دو ساله بنیاد شهید و امور ایثارگران و چشم انداز آینده با عنوان «در مسیر تحول» که با حضور رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران و همچنین مدیران ستادی و استانی برگزار شد، ضمن تسلیت ایام فاطمیه بیان کرد: حضرت زهرا (س) در سخنانی می‌فرمایند که «اگر اخلاص نباشد اعمال تباه خواهد شد»، اخلاص به کارها برکت داده و انسان را به سمتی پیش می‌برد که عشق و محبت خدا در دل انسان جاری می‌شود و در این صورت از شیرینی زندگی بهره بیشتر برده و تلخی و سنگینی را حس نمی‌کند.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: نکته بعدی که در فرمایشات ایشان ذکر شده این است که «در وقت عصبانی شدن از مرز حق عبور نکنید و خداپروایی داشته باشید»، البته هیچ‌گاه ترس از خدا معنا ندارد، بلکه تقوا همان پروا داشتن و به معنی خویشتن‌داری است، همچنین در مسائل اخلاقی و رفتاری نیز سعی کنید میانه‌روی داشته باشید که اگر مراقبت نکنید بدون هدف می‌شوید.

حجت‌الاسلام موسوی مقدم با بیان اینکه ما باید از معارف و حکمت‌های فاطمیه و همچنین از روش‌هایی که ایشان برای زندگی ما گذاشته‌اند، بیشتر استفاده کنیم، تاکید کرد: همواره باید به خودمان یادآوری کنیم که حفظ شان و جایگاه بنیاد شهید و امور ایثارگران بسیار ضروری است و بنیاد قبل از اینکه یک سازمان باشد یک مجموعه فرهنگی و اعتقادی است.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: شهدا تحت لوای پرچمی جنگیدند که فرهنگ عاشورا در آن جاری بود، در هر زمانی فرهنگ ایثار و ازخودگذشتگی برای بقای هر جامعه‌ای ضروری است و به همین دلیل در خصوص پاسداشت مقام شهدا و جانبازان بسیار تاکید شده است.

وی خدمت به جامعه ایثارگری را دارای اهمیت بالایی توصیف کرد و افزود: در نظام اسلامی باید عنصر خلوص را رعایت کرد و البته خلوص در بنیاد شهید و امور ایثارگران باید بالاتر باشد، زیرا این بنیاد به عنوان نهادی برآمده از انقلاب اسلامی از اهمیت و جایگاه بالاتری برخوردار است و ما نیز بر سر سفره‌ای نشسته‌ایم که جایگاه شهدا بوده است.

حجت‌الاسلام موسوی مقدم گفت: باید نوع رفتار و اقدام ما در جهت احیا و تداوم فرهنگ ایثار و شهادت باشد، بنابراین در بنیاد شهید و امور ایثارگران هر گونه تحول، تغییر و اصلاح ساختار باید از فرم به محتوا و در نهایت به ترویج و گسترش فرهنگ ایثار و شهادت ختم شود، ما باید بسیج‌پرور و شهیدپرور باشیم.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه برای رسیدن به چنین اهدافی فرصت‌های خوبی داشتیم و اقداماتی نیز صورت گرفته، اما کافی نیست، تاکید کرد: ریاست عالی بنیاد نیز در همین راستا تاکید دارند و ما نیز باید روحیه انقلابی خود و بسیجی‌وار عمل کردن را سرعت بخشیده و تمام امکانات را در این مسیر به کار گرفته و از فرصت‌ها استفاده کنیم، زیرا در شرایطی به سر می‌بریم که والدین شهدا دچار کهولت سن شده و بسیاری از جانبازان عزیز نیز پا به سن گذاشته‌اند.

وی افزود: هرگونه اقدام و تصمیم‌گیری در هر حوزه‌ای باید به اعتماد و رضایت جامعه هدف ختم شود که خوشبختانه جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران از یک کرامت نفسانی برخوردار است که توقع خدمات ندارد، اما ما باید تلاشمان را جهت کسب رضایت و اقناع فکری و فرهنگی آن‌ها داشته باشیم، البته استثناهایی هم وجود دارد، اما اصل بر این است که رضایت آن‌ها جلب شود.

حجت‌الاسلام موسوی مقدم با بیان اینکه باید سند تعالی ابلاغی ریاست بنیاد عملیاتی شود، خاطرنشان کرد: تراز اخلاقی در بنیاد شهید و امور ایثارگران در حد شاخص برای دیگر نهادهاست، زیرا ما در جایی کار می‌کنیم که شهدا برای این هدف شهید شدند، ازاین‌رو باید به موضوع امر به معروف و نهی از منکر و عفاف و حجاب توجه شود.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: باید سعی کنیم فرهنگ خادم و مخدوم بودن را رعایت کنیم و توجه داشته باشیم خدماتی که به خانواده‌ها صورت می‌گیرد خیلی منعکس نشود، زیرا باعث تغییر دیدگاه جامعه خواهد شد و در راه خدمت برای شهدا نیز به دنبال چرتکه‌اندازی نباشید، بلکه بدانید اجر و پاداش معنوی آن را خواهید برد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۵ آذر ۱۴۰۲ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1402091510820
  • خبرنگار : 71451