«محمدرضا فلاحتی» در جریان بازرسی از یک واحد نساجی در اردکان، حضور مسئول ایمنی در کارگاه های تولیدی را ضروری برشمرد و تاکید کرد: کارفرما باید بر نحوه استفاده از وسایل حفاظت فردی نظارت کند و در صورتی که کارگری از پوشیدن یا استفاده از آنها استنکاف کرد، موضوع از طریق کمیته مراجع حل اختلاف قابل پیگیری است.
وی در ادامه با اشاره به قوانین حوزه ایمنی تصریح کرد: چنانچه کارفرما یا مدیران واحدهای موضوع ماده ۸۵ قانون کار برای حفاظت فنی و بهداشت کار وسایل و امکانات لازم را در اختیار کارگر قرار داده باشند و کارگر با وجود آموزشهای لازم و تذکرات قبلی بدون توجه به دستورالعمل و مقررات موجود از آنها استفاده نکند، کارفرما مسئولیتی نخواهد داشت و در صورت بروز اختلاف، رای مراجع حل اختلاف نافذ خواهد بود.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با اشاره به استناد ماده ۶۱ آییننامه حفاظت و بهداشت عمومی در کارگاهها، گفت: کارفرما موظف است در سال دو دست لباس کار مجاناً در اختیار کارگر بگذارد و لباس کار باید متناسب با نوع کار بوده و طوری تهیه شود که کارگر بتواند به راحتی وظایف خود را انجام دهد و موجب بروز حادثه نشود.
فلاحتی همچنین درباره اهمیت جایگاه تشکلات کارگری در واحدهای تولیدی و نقش حیاتی آنها، مسائلی را مطرح کرد و از روابط خوب اعضای تشکل کارگری این واحد تولیدی با کارفرما در راستای حمایت از تولید و همچنین رفع و رجوع مسائل کارگران تقدیر و تشکر کرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان، از ابتدای سال جاری تاکنون پنج هزار و ۸۹۳ بازرسی از واحدهای تولیدی در سطح استان توسط تیم بازرسی این اداره کل صورت گرفته است.
انتهای پیام