ویدیو/ برداشت چای ترش در شهرستان کارون

چای ترش یک گیاه وحشی است که با کمترین مصرف آب و کود رشد و به تولید می‌رسد. با محصول تَر چای ترش، مربا، لواشک، شربت و... تهیه می‌شود اما عمده مصرف این محصول به صورت خشک است. سطح زیرکشت چای ترش در شهرستان کارون، حدود ۳۰ هکتار است. برداشت چای ترش در این شهرستان از اوایل آبان آغاز شده و تا پایان آذر ماه ادامه دارد.

تصویربردار: امین نظری، امیر عبیداوی / تدوینگر: مریم غلامی

  • چهارشنبه/ ۱۵ آذر ۱۴۰۲ / ۰۹:۰۷
  • دسته‌بندی: گزارش
  • کد خبر: 1402091510520
  • خبرنگار : 90118