سیدمصطفی هاشمی امروز، ۱۴ آذرماه در دیدار با معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس ضمن تشریح آخرین وضعیت تولید و زیرساختهای شهرکهای صنعتی استان فارس، به بیان مهمترین چالشها و مشکلات این حوزه پرداخت.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس تصریح کرد: در حال حاضر با تلاشهای انجام شده در این شرکت، ۶۳ شهرک و ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی در استان فارس با مساحت اراضی حدود ۷ هزار و ۲۰۰ هکتار راهاندازی و بسترهای لازم برای استقرار واحدهای تولیدی و صنعتی و جذب سرمایهگذار و ایجاد اشتغال پایدار فراهم شده است.
وی با بیان اینکه استان فارس در این زمینه عنوان دوم کشور را به خود اختصاص داده است، افزود: هماکنون بیش از ۷۶۰۰ قرارداد سرمایهگذاری با متقاضیان در شهرکها و نواحی صنعتی استان منعقد و در قالب این قراردادها افزون بر ۲۱۵۰ هکتار زمین واگذار شده است.
هاشمی همچنین از بهرهبرداری از ۳۳۰۰ واحد تولیدی، صنعتی و کارگاهی در شهرکهای صنعتی استان خبر داد و گفت: در این واحدها برای افزون بر ۴۰ هزار نفر اشتغال ایجاد شده است.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس، مهمترین مشکل شهرکهای صنعتی استان را تأمین پایدار برق بیان کرد و گفت: به علت عدم انجام فعالیتهای مناسب زیرساختی در این بخش در سالهای گذشته و تکمیل ظرفیت واگذاری برق در برخی از شهرکهای صنعتی استان امکان واگذاری زمین به متقاضیان وجود ندارد و حتی برخی واحدهایی که در آستانه بهرهبرداری قرار دارند، به علت عدم تأمین برق با مشکل مواجه شدهاند و امکان راهاندازی ندارند.
وی تصریح کرد: بر اساس ماده ۵۴ و ۸۱ قانون احکام دائمی برنامههای توسعه کشور مصوب مجلس، تأمین برق تا ورودی شهرکهای صنعتی بر عهده وزارت نیرو است و تأمین زیرساخت داخل شهرکها شامل شبکههای توزیع بر عهده این شرکت قرار دارد.
هاشمی با بیان اینکه در مصوبات دور دوم سفر ریاست جمهوری به استان فارس وزارت نیرو مکلف به تأمین برق شهرکهای صنعتی شده است، گفت: با اجرای این مصوبات تحول مناسبی در زمینه تأمین برق شهرکهای صنعتی ایجاد میشود.
در این جلسه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس نیز با بیان اینکه استان فارس دارای ظرفیتهای بینظیری است که باید از همه این ظرفیتها برای توسعه استان استفاده شود، گفت: تمام تلاش خود را برای ایجاد همافزایی بین دستگاهها برای پیشبرد راهبرد توسعه استان بهکار خواهیم بست.
حسن شیخنیا بر لزوم ارتباط، تعامل و هماهنگی بین دستگاههای اجرایی داخل استان با وزارتخانهها و سازمانها در سطح ملی تأکید کرد و گفت: در این زمینه باید با تقویت این ارتباطات گامهای مؤثری در زمینه تحقق اهداف توسعه استان برداریم.
وی با اشاره به شناخت و اشراف کامل از وضعیت اقتصادی و صنعت استان فارس گفت: ارتقای جایگاه صنعت و اقتصاد استان با بهرهگیری از همه ظرفیتها در اولویت کاری قرار دارد.
انتهای پیام