طاهری آکردی با دعوت از هنرمندان برای حضور در «جشنوراه ملی معروف» تاکید کرد:

حرف حق و معروف را باید در جامعه پویا کنیم + رونمایی از پوستر

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در نشست نخستین «جشنوراه ملی معروف» گفت: مردم باید در قالب هنر با امر به معروف و نهی از منکر آشنا شوند، در اصل ابلاغ پیام دین شریک شدن با اهل بیت(ع) و انبیاء است، حرف حق و معروف را باید در جامعه پویا کنیم، به همین منظور باید ابزار و بستر را فراهم کرده و برای این کار از تمام هنرمندان دعوت می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، مهرداد توکلی - دبیر جشنوراه ملی معروف- عصر امروز سه شنبه (۱۴ آذر ماه) در تشریح برنامه‌های نخستین «جشنواره ملی معروف» که با حضور اعضای این ستاد در ساختمان مرکزی ستاد امر به معروف و نهی از منکر برگزار شد، اظهار کرد: در نشست سال گذشته جریانی ایجاد شد که بخشی از اتفاقات را به ستاد ربط دانند، جریانی که برای ستاد بود بر همین اساس نیاز بود خلاهای فرهنگی و هنری در قالب جشنواره برطرف شود و از این طریق اهداف و سیاست‌های این ستاد معرفی شود. 

وی گفت: این جشنواره هشت بخش اصلی دارد؛ که عبارتند از فیلم، عکس، پویا نمایی، هنرهای تجسمی، هنرهای آوایی، ادبیات و پژوهش، شعر، عکس، رسانه و فضای مجازی. همچنین شعار این جشنواره «حمکرانی عادلانه» و علاقمندان برای شرکت در این جشنوراه از امروز (۱۴ آذر ماه) می توانند به سایت www. marooffestivel. ir مراجعه کنند.

دبیر جشنوراه ملی معروف یادآور شد: محورهای جشنواره؛ در هشت بخش با محور اصلی امر به معروف و نهی از منکر از امروز شروع و اختتامیه آن ۲۳ تا ۲۹ بهمن ماه خواهد بود، علاقمندان می‌توانند نمونه تولیدات را در سایت fastifal.ir مشاهده کنند. 

مردم باید در قالب هنر با امر به معروف و نهی از منکر آشنا شوند

در بخش دیگری از این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین طاهری آکردی -دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور- با اشاره به اینکه مقوله امر به معروف و نهی از منکر اساسا مفهمومی انسانی است تا اسلامی، اظهار کرد: تمام بایدها و نبایدها در حیطه امر به معروف و نهی از منکر خلاصه می‌شود، توجه به این دو امر بسیار مهم است که هر چه باید انجام شود می‌شود معروف و هرچه نباید باشد می‌شود منکر. نظام اسلامی از ۱۴۰۰ سال قبل این موضوع را جز واجبات قرار داده است. حضرت علی(ع) امر به معروف و نهی از منکر را نسبت با سایر معروف‌ها نسبت قطره به دریا می‌داند. 

وی ادامه داد: امروز اصلی‌ترین ابزار رسانه است، در نظام جمهوری اسلامی معتقدیم سینما و مسجد باید در کنار یکدیگر باشند زیرا امروز اصلی‌ترین عنصر معرفی یک فکر فیلم است، منبرهای جدید فیلم و رسانه است که باید از این ابزارها استفاده کنیم. 

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور خاطرنشان کرد: مردم باید در قالب هنر با امر به معروف و نهی از منکر آشنا شوند، در اصل ابلاغ پیام دین شریک شدن با اهل بیت(ع) و انبیاء است، حرف حق و معروف را باید در جامعه پویا کنیم، به همین منظور باید ابزار و بستر را فراهم کرده و برای این کار از تمام هنرمندان دعوت می‌کنیم. امر به معروف یک امر انسانی است که باید در قالب هنر خوبی‌ها را بگوید. 

اعضای شورای سیاست گذاری نخستین جشنواره ملی معروف به شرح ذیل است:


*مهرداد توکلی 
دبیر کل نخستین جشنواره ملی معروف و عضو شورای سیاست گذاری جشنواره 

دانش پژوه دکتری مدیریت رسانه و اطلاعات 

*مریم جلالی 
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی 

*محمد علی زهره ای
قائم مقام وزیر و معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت راه و شهرسازی

*فاطمه زارعان
مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی

*حسن عابدینی
معاون امور استانهای صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران 

*کاظم نظری
مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی 

*غلامرضا منتظمی
رئیس کنفرانس بین‌المللی افق نو 
سفیر سابق ایران در کنگو و دیپلمات ایران در فرانسه

*امیر وجدانی‌نیا
مدیرکل دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت بنیاد شهید و امور ایثارگران

*علی فروزانفر
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران

*حجت‌الاسلام و المسلمین یحیی جهانگیری سهروردی
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی قم 

*پرویز فارسیجانی
تهیه کننده سینما و تلویزیون
دکتری الهیات از دانشگاه علوم اسلام لندن

*محمد احسان خرامید 
مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات

در پایان این مراسم با حضور آیت‌الله کاظم صدیقی-رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر- از پوستر «جشنوراه ملی معروف» رونمایی شد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۴ آذر ۱۴۰۲ / ۱۶:۳۵
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1402091410219
  • خبرنگار : 71461