به گزارش ایسنا، روزنامه عبری زبان «هاآرتص» نتایج تحقیقاتی را منتشر کرده است که در آن به پیامدهای روانی عملیات طوفان الاقصی برای بسیاری از شهرکنشینان صهیونیست پرداخته شده است.
طبق این گزارش، این تحقیق که یک ماه پس از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط مقاومت فلسطین در ۷ اکتبر انجام شده است، نشان داد که یک سوم ساکنان سرزمینهای اشغالی از علائم «اختلال استرس» رنج میبرند.
نتایج تحقیقات انجام شده حاکی از آن است که ۳۴ درصد از پاسخ دهندگان که مستقیماً در معرض این رویدادها نبودند، هنوز از علائم اختلال استرس رنج میبرند.
طبق این گزارش، ۵۰ درصد کسانی نیز که مستقیما درگیر رویدادها و درگیریها بوده و نزدیکان خود را از دست دادهاند نیز با چنین اختلالاتی دست و پنجه نرم میکنند.
این مطالعه همچنین حاکی از افزایش مصرف مواد اعتیاد آور و داروهای پزشکی از جمله داروهای خواب آور در هفتههای اول پس از شروع جنگ است. ۱۶ درصد شرکت کنندگان در این تحقیق از افزایش مصرف نیکوتین، افزایش مصرف الکل و افزایش مصرف حشیش خبر دادهاند.
هاآرتص گزارش داد که اضطراب شکل گرفته درنتیجه اختلال استرس در بسیاری از صهیونیستها مزمن است.
مقاومت فلسطین به رهبری جنبش حماس هفتم اکتبر (۱۵ مهر) عملیات منحصر بفردی را با حمله به شهرکهای صهیونیست نشین منطقه «غلاف غزه» انجام داد، کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانهای» ادعایی آن ارزیابی میکنند. این عملیات آغاز تجاوزات وحشیانه ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه را به همراه داشت و این تجاوزات از هفتم اکتبر تا ۲۴ نوامبر (سوم آذر) ادامه داشت و پس از یک وقفه یک هفتهای جمعه گذشته بار دیگر از سر گرفته شد.
انتهای پیام