«مریم جلالی» معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور در این مراسم که روز گذشته با حضور «محمدصالح جوکار» دبیر فراکسیون گردشگری مجلس و نماینده یزد در مجلس شورای اسلامی و مسئولان میراث فرهنگی یزد برگزار شد، ضمن بیان این که امروزه توجه به صنایع دستی فراتر از صرف این حوزه است، اظهار کرد: باید در هر سه حوزه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی هم جوشی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه محصولات صنایع دستی باید در هتل ها و اقامتگاه های سنتی استفاده شود، به تجربه خود در سفرهای متعدد به دیگر کشورها اشاره کرد و گفت: یکی از نکات قابل توجه همین مسئله است که باید صنایع دستیمان را کاربردی سازی کنیم و در اقامتگاه ها به کار ببریم.
جلالی به استقلال کشورها در حوزه صنایع دستی اشاره کرد و گفت: یکی از علایق کشورهای مجاور و حتی با فرهنگ های متفاوت صنایع دستی ایران است و همین مقوله باعث شده تا بتوانیم از دیپلماسی این حوزه به نفع معرفی هویت این کشور اقدام کنیم.
«محمدصالح جوکار» نماینده یزد نیز با اشاره به ظرفیت مجلس برای پیگیری مسئله بیمه هنرمندان صنایعدستی، اظهار کرد: این مقوله مهم را همراه با وزارت میراثفرهنگی و معاونت صنایعدستی پیش خواهیم برد و تلاش میکنیم هر چند تاکنون نتیجه بخش نبوده است.
دبیر فراکسیون گردشگری مجلس ضمن اشاره به اهمیت اقتصاد صنایع¬دستی و مشاغل خانگی به لزوم ارائه تسهیلات به این فعالان پرداخت و تصریح کرد: امروز درخواستهای زیادی از تسهیلات داریم که عموما تسهیلات خرد هستند و به نظر من باید وزارتخانه در این مسئله اقدام کند.
وی با اشاره به این که صنایع دستی یکی از راههای موثر خودکفایی است، گفت: رونق اقتصاد صنایعدستی برای ما اهمیت زیادی دارد و در همین راستا حمایت از این حوزه را مورد توجه داریم.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی یزد، جوکار در بخش دیگری از سخنانش، تاکید کرد: دو مسئله در حوزه انتخابیه من مورد توجه است، مسئله ثبت شاهدیه به عنوان شهر شعربافی و همچنین ثبت جهانی یزد به عنوان شهر طلا و زیورآلات که حمایت وزارتخانه و تسریع این فرایندها مورد نیاز است.
انتهای پیام