«سید حبیب الله میرغفوری» رئیس پارک علم و فناوری یزد در جریان آغاز بکار این نمایشگاه در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: هدف از برپایی این نمایشگاه در هفته پژوهش، ارائه آخرین دستاوردها و توانمندیهای محققان، پژوهشگران و تمامی فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری استان است.
وی افزود: این نمایشگاه به هیچ وجه با هدف نگاه تجاری مدنظر نیست و تلاش شده در قالب گردهمایی فعالان، ضمن ارائه آخرین دستاوردهای این حوزه، زمینه آشنایی و تعامل بیشتر پژوهشگران استان را فراهم آوریم.
میرغفوری ضمن ابراز خرسندی از تعامل خوب فعالان این حوزه در استان اعم از بخش خصوصی، دولتی، صنایع و دانشگاهها، اظهار کرد: در این نمایشگاه که از ۱۳ تا ۱۶ آذرماه دایر خواهد بود، در مجموع ۶۱ شرکت فناور، ۱۴ دستگاه اجرایی، ۱۸ بخش از صنایع و ۹ مورد از دانشگاهها حضور دارند.
به گفته وی، بخشهای حاضر در این نمایشگاه حدود ۲۶۰ محصول خود در فضایی به وسعت هشت هزار مترمربع در قالب دو سالن سرپوشیده همه روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۱ در معرض دید عموم علاقهمندان قرار میدهند.
«مهران فاطمی» استاندار یزد نیز در حاشیه افتتاح و بازدید از این نمایشگاه اظهار کرد: مسیر حرکت استان، حرکت به سمت اقتصاد دانشبنیان یعنی حرکت از محل علم و فناوری به سمت تولید ثروت است.
وی با تاکید بر اهمیت رسوخ علم و فناوری در همه حوزههای زندگی اعم از حوزه اجتماعی و تولید تا حوزههای صنعتی، معدنی، کشاورزی و سایر بخشها، عنوان کرد: با توجه به این که ارزش افزوده تولیدی شرکتهای دانشبنیان به مراتب بیشتر از سایر بخشهاست، اولویت اول استان توسعه حوزه دانش بنیان که منجر به اشتغال فارغالتحصیلان استان شود، میباشد.
فاطمی از در اولویت بودن حمایت از بخشهای دانش بنیان، نوآور و خلاق استان سخن گفت و افزود: این حمایتها هم در حوزه ارائه تسهیلات و هم در حوزه صدور مجوز و رسیدگی به مسائل آنها خواهد بود.
استاندار در پایان تاکید کرد: تلاش داریم که استان یزد را به استان دانشبنیان چه در سطح ملی و چه در سطح منطقهای و حتی فرا منطقهای تبدیل کنیم و معتقدیم که چنین قابلیتی را در استان یزد داریم و این نمایشگاه هم درواقع یک نمونهای از توان جوانان و نوجوانان ما در این حوزه است.
انتهای پیام