رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز در ابتدای جلسه این کمیسیون، اظهار کرد: دستور جلسه امروز مربوط به بررسی لوایح ارجاعی از سوی شهرداری به شورای شهر بوده که در این خصوص بحث و تبادل نظرهایی خواهیم داشت.
علی نوای باغبان در خصوص این لایحه، بیان کرد: این لایحه برای شهرداری اهمیت زیادی دارد، در شرایطی که حداقل ۵۰ تا ۶۰ درصد بودجه شهرداری به حوزه حمل و نقل اختصاص مییابد، نبود طرح جامع باعث هدر رفت بودجه میشود.
وی عنوان کرد: شهرداری در گذشته اقدامات بسیاری برای انتخاب مشاور انجام داده ولی به دلایل مختلف به نتیجه نرسیده است.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز نیز در خصوص انتخاب دانشگاه تربیت مدرس، اظهار کرد: دو دانشگاه در کشور دارای رتبه و مجوز از وزارت کشور برای انجام این مطالعات هستند که با توجه به صرفه و صلاح شهرداری دانشگاه تربیت مدرس انتخاب شده است.
محمدرضا روشنی، مبلغ قرارداد را زیر ۲۰ میلیارد اعلام کرد و افزود: مدت انجام مطالعات دو سال است.
بنا براین گزارش این لایحه پس از تصویب در صحن شورای شهر باید به تایید شورای ترافیک استان و سپس شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور در وزارت کشور رسیده و اجرایی شود. بر اساس قانون شهرداریها هرگونه عقد قرارداد شهرداری با مجموعههای دولتی و خصوصی با تصویب شورای شهر امکان پذیر خواهد بود.
در ادامه جلسه کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز، لایحه شهرداری مبتنی بر مشارکت شهرداری تبریز در اعزام مددجویان کمیته امداد به سفر زیارتی مشهد مقدس مورد بررسی قرار گرفت. اعضای کمیسیون برنامه و بودجه با توجه به ضرورتهای موجود و خاص بودن این سفر، پیشنهاد افزایش میزان مشارکت شهرداری به مبلغ دو میلیارد تومان را مطرح و جهت تصویب به صحن شورای شهر ارسال کردند.
در ادامه این جلسه، نامه شهردار تبریز مبنی بر ترمیم حقوق کارکنان شهرداری تبریز تشریح و مورد بحث و بررسی اعضای کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز قرار گرفت.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز در این رابطه، بیان کرد: بهتر است نامه شهرداری در خصوص ترمیم حقوق کارکنان به شکل لایحه به شورای شهر ارسال شده و پس از آن برای بررسی به کمیسیون ارجاع داده شود.
مقرر شد تا نامه شهرداری تبریز مبنی بر ترمیم حقوق کارکنان شهرداری در قالب لایحه از سوی شهرداری تهیه و تدوین شده و پس از آن برای بررسی به کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز ارجاع داده شود، در این مدت زمان هم بررسیهای بیشتری صورت گرفته و گزارشات بیشتری به اعضای کمیسیون ارائه شود.
مناسبسازی ۲۷ هزار و ۳۰۰ متر از معابر برای افراد کم توان و ناتوان جسمی - حرکتی
معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز از مناسب سازی ۲۷ هزار و ۳۰۰ متر از معابر شهر تبریز در سال جاری برای ناتوانان جسمی - حرکتی خبر داد.
سامان احمدزاده در گفتوگو با خبرنگاران، با اشاره به اقدامات شهرداری تبریز در خصوص مناسب سازی محیط شهری برای ناتوانان جسمی و حرکتی، اظهار کرد: اداره مناسبسازی معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز از سالهای گذشته اقدامات بسیاری جهت مناسب سازی محیط برای افراد کم توان و ناتوان جسمی و حرکتی انجام داده و در همین راستا برنامه عملیاتی پنج ساله تنظیم شده است.
وی گفت: سال جاری نیز بر اساس برنامه پنج ساله تنظیم شده مسیرهای زیادی در راستای رفاه شهروندان کم توان و ناتوان جسمی-حرکتی و نابینایان مناسب سازی شده است، به طوری که در حال حاضر طبق بررسی و آمار حدود ۲۷ هزار و ۳۰۰ متر طول از معابر جهت رفاه حال این عزیزان مناسب سازی شده و همچنان این روند با تعریف مسیرهای جدید ادامه دارد.
وی در تشریح عملیات بهسازی در مناطق دهگانه شهرداری تبریز، افزود: سال جاری بهسازی محیط برای افراد کم توان و ناتوان جسمی- حرکتی و نابینایان در مسیرهای خیابان مصطفی خمینی(ره)، پیادهرو بیمارستان امام رضا(ع)، مناسبسازی مقابل بیمارستان شهدا در گلشهر، مناسب سازی کفسازی ورودی و پیاده روهای داخل پارک مشروطه، کفسازی و مناسب سازی حد فاصل خطیب تا نصف راه و نصف راه تا قطران، مناسب سازی فاز اول خیابان ۱۷ شهریور، کفسازی و مناسب سازی خیابان پلیس یا کوی فرهنک حدشرقی، مناسب سازی کفسازی پارک های زنگوله باغ و کوثر، مناسب سازی پیاده روسازی خیابان علیپور، مناسب سازی کفسازی و پیاده روسازی خیابان فجر تا شریعتی، مناسب سازی در خیابان معلم به سمت میدان انقلاب و ... اجرا شده است.
وی بیان کرد: برخی از این طرحها نیز در حال اجرا هستند که این روند همچنان با تعریف مسیرهای جدید طبق برنامه تنظیم شده پنج ساله تا پایان سال ادامه خواهد داشت.
معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز در خصوص اقدامات اساسی واحد مناسب سازی معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز نیز بیان کرد: با فعال شدن هر چه بیشتر این واحد برای ایجاد هماهنگی و پیگیری و نظارت بر مناسب سازی در سطح شهر و تشکیل جلسات مستمر، پیگیری انجام وظایف مناطق در قبال موضوع مناسب سازی و تسهیل دسترسی معلولان، سالمندان و ... اقدامات متعددی انجام گرفته است.
وی افزود: از جمله این اقدامات بررسی ضوابط، مقررات و دستورالعملهای موجود در زمینه مناسب سازی اماکن و فضاهای شهری، ارائه اطلاعات و آمار اجرایی، تهیه کتابچه و بروشور، جلسات مستمر با جامعه هدف(سالمندان، ناتوانان ذهنی، زنان باردار، افراد دارای معلولیت و کودکان) جلسات با موسسه نابینایان بصیر و نماینده جامعه معلولان جهت بررسی مشکلات موجود و تسریع در رفع آنها و نیز تهیه و ابلاغ دستورالعمل و چک لیستها است.
گفتنی است؛ کمیته مناسب سازی معاونت فنی و عمرانی شهردار تبریز متشکل از مدیران معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز بر اساس دستور معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز دیروز مصادف با روز جهانی معلولان از پروژههای مناسب سازی شده مناطق دهگانه شهرداری بازدید کردند و طی برنامه زمانبندی شده و چک لیست تهیه شده ارزیابی و امتیاز دهی به عملکرد مناطق در این بازدید صورت گرفت.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، این بازدیدها طی دو هفته آینده ادامه خواهد داشت و نتیجه ارزیابی مناطق جمع بندی و تصمیمات لازم جهت رفع نواقص و موانع جهت تسریع پروژهها توسط کمیته مناسب سازی معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز انجام خواهد گرفت.
انتهای پیام