سید مسلم حسینیان، با اشاره به زلزلهخیز بودن این استان گفت: اتفاقات ناخوشایندی سالهای قبل رخ داد و تبعاتی داشت که به دلیل غیراستاندارد بودن این محصول و توجه نکردن و سهلانگاری و بعضا ناآگاهی مجموعههای تولیدی رخ داد.
وی با اشاره به اینکه واحدهای تولید فوم کارنامه درخشانی در زمینه تولید فوم ندارند، افزود: گاهی فامیل و فامیلبازی میان تولید کنندگان و مدیر کنترل کیفیت باعث میشود چشمها بر روی تخلفات بسته شود.
حسینیان اظهار کرد: در صورتی که واحدها نسبت به استانداردسازی واحدهای تولید فوم اقدام نکنند، پلمب میشوند که میطلبد مدیران واحد تولید با رعایت قوانین نگاه تحولزایی داشته باشیم.
سرپرست ادارهکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه در زلزله سرپل ذهاب از نزدیک شاهد حجم خسارات بالای ناشی از رعایت نکردن استانداردها بودیم، تصریح کرد: استانداردها باید رعایت شود.
وی با اشاره به قیمت های متفاوت و سلیقه ای از رسیدگی به این موضوع خبر داد.
سید عیسی حسنی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد نیز با اشاره به اینکه براساس مقررات و قوانین طبق مبحث ۱۹ قانون ساختمان مسئولیت تولیدکنندگان مصالح ساختمانی مسئولیت به تضمین است، گفت: تمامی کارشناسان ناظر مکلف هستند استانداردهای فوم ادارهکل استاندارد را به نظام مهندسی، شهرداری و معاونت عمرانی استانداری اعلام کنند تا در تمام سطوح اجرا شود که در صورت استفاده کردن از فوم غیراستاندارد شهرداران مکلفند جلوی این ساخت و سازها را بگیرد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد،اداره کل استاندارد با حضور معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، مدیرکل تعزیرات حکومتی و نماینده اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان نشستی را با واحدهای تولید فوم برگزار کرد و در حرکتی قابل تحسین سرپرست استاندارد استان یک نمونه از فوم تولیدی را در جلسه به نمایش گذاشت تا نشان دهد که کیفیت فوم تولیدی تا چه میزان پایین است.
انتهای پیام