علی تیرگیر در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه مرتبط ترین ساحت نظام تعلیم و تربیت بحث تغذیه دانش آموزان در ساحت زیستی و بدنی است، اظهار کرد: به تبع در مناطق کم برخوردار، مناطق عشایری و مرزی که پرچم دار مناطق کم برخودار تعریف میشوند؛ ضرورت توزیع شیر و تغذیه دانش آموزان ضریب یافته و جزو اولویتهاست.
وی ادامه داد: با توجه به رویکرد سند تحول بنیادین در راستای عدالت در آموزش و پرورش و نیز نگاه وزیر آموزش و پرورش به تحقق عدالت آموزشی در مناطق کم برخوردار، قطع به یقین مناطق مرزی، عشایر، کم برخودار و روستایی در اولویت توزیع شیر مدارس قرار میگیرند.
مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه با توجه به آغاز توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی تا کنون چه میزان شیر بین دانش آموزان عشایر توزیع شده است؟، توضیح داد: آمار دقیقی در این زمینه ندارم که چند وعده در هفته شیر توزیع شده اما در چند استان این اتفاق افتاده است.
تیرگیر با بیان اینکه شاید توزیع شیر در بین دانشآموزان عشایری و مرزی تا به امروز همهگیر نشده باشد، درباره چرایی این امر افزود: این موضوع دیر ابلاغ شد. اما شیر در برنامه هفتم دیده شده و تمام تلاش ما این است که در راستای ساحت زیستی و بدنی این اتفاق را انجام دهیم و قطعا مناطق مرزی، عشایری و روستایی در اولویت توزیع شیر رایگان قرار دارند.
انتهای پیام