اسدالله عباسی امروز، ۱۲ آذرماه در جلسه کارگروه امور اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری استان گیلان، با بیان اینکه در بخشهای تولید و اشتغال و اقتصاد با هدف ارتقای معیشت و رفاه مردم باید حداکثر توان خودمان را به کار بگیریم، اظهار کرد: باید در راستای برنامههای راهبردی دولت برای رشد اقتصادی گام برداریم.
وی خواستار تطبیق ارزیابی های سامانه رصد اشتغال با آمارهای سازمان تامین اجتماعی شد و افزود: بیمه پشتوانه بخش اشتغال است و لذا پرداخت تسهیلات اشتغالزایی اعم از کارفرمایی و مشاغل خانگی باید با بیمه همراه باشد.
استاندار گیلان با بیان اینکه دستگاه های اقتصادی و نهادهای حمایتی به ویژه کمیته امداد و بهزیستی حتما اشتغال با بیمه را مد نظر قرار دهند، گفت: تسهیلات ابلاغی به دستگاه ها جهت تخصیص به بنگاه های اقتصادی و واحدهای تولیدی، حتما باید با بیمه باشد و بدون بیمه اشتغال را نمی پذیریم.
عباسی پرداخت تسهیلات در بخش های روستایی و مشاغل خانگی را در راستای تقویت درآمد خانوار دانست که با اشتغالزایی متفاوت است و تاکید کرد: تسهیلاتی که برای توانمندسازی روستاییان و بهبود معیشتشان پرداخت میشود، جدا از اشتغال است و برای ما مهم است که تسهیلات تکلیفی حتما با بیمه همراه باشد.
وی با بیان اینکه اشتغال باید پایدار بوده و بیمه آن استمرار داشته باشد، گفت: آمارهای اشتغال را کاملا رصد خواهیم کرد تا اشتغال واقعی ایجاد شود.
استاندار گیلان اعتبارات تبصره ۱۸ قانون بودجه ۱۴۰۱ را ۳۸۶ میلیارد تومان دانست که ۹۲ درصد آن محقق شده و اضافه کرد: دستگاه ها با همراهی بانک های عامل برای جذب باقی مانده اعتبارات اهتمام داشته باشند.
وی با بیان اینکه تسهیلات باید به هدف اصابت کند تا منتج به اشتغال دائم شود، خاطرنشان کرد: خواستار اشتغالهای دائم و مستمر و پایدار هستیم؛ نه موقت و در این راستا اولویت ما حمایت از مشاغل روستایی و صادرات محور و دانش بنیان و مددجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی است.
عباسی خواستار بررسی وضعیت تعدیل نیرو در واحدهای تولیدی در کنار اشتغالزایی شد و بیان کرد: از بانکها انتظار داریم در پرداخت تسهیلات اشتغال نهایت همکاری و پیگیری را داشته باشند.
انتهای پیام