صالح محمدی در گفت وگو با خبرنگاران، از آغاز برداشت مرکبات از سطح ۱۱ هزار و ۲۷۶ هکتار از باغهای این استان خبر داد و اظهار کرد: پیش بینی میشود کشاورزان استان گیلان، امسال ۲۲۰ هزار تن محصول مرکبات برداشت کنند.
وی افزود: ۹۰ درصد مرکبات استان گیلان پرتقال از نوع ارقام محلی، خونی و تامسون، پنج درصد نارنگی و پنج درصد سایر مرکبات شامل نارنج، لیمو، دارابی، بالنگ و گریپفروت است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به رتبه پنجم استان در تولید مرکبات کشور یادآور شد: بیش از ۲۶ هزار بهرهبردار مرکبات در گیلان وجود داشته و شهرستانهای رودسر، املش و لنگرود عمده شهرستانهای تولید کننده مرکبات استان گیلان هستند.
محمدی اضافه کرد: امسال از مرکبات تولید شده استان برای ذخیره سازی میوه شب عید استفاده خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: اوایل آذرماه تا اواخر دی ماه زمان برداشت مرکبات در گیلان است که عمدتا با برداشت نارنگی آغاز میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان به سطح زیر کشت نارنگی در گیلان اشاره کرد و گفت: ۶۶۰ هکتار سطح زیر کشت نارنگی در گیلان وجود دارد و از این مقدار پیشبینی میشود ۷۸۰۰ تن محصول به ارزش اقتصادی ۷۰۲ میلیارد ریال برداشت شود.
وی به برداشت نارنج نیز اشاره و تاکید کرد: ۶۱۰ هکتار باغ نارنج با پیش بینی تولید ۷۰۰۰ تن محصول به ارزش اقتصادی ۳۵۰ میلیارد ریال در گیلان وجود دارد.
محمدی به آغاز برداشت مرکبات استان گیلان با برداشت محصول نارنگی و نارنج اشاره کرد و گفت: دو واحد فرآوری مرکبات با ظرفیت ۵۸ هزار تن در شهرستان رودسر در تولید کنسانتره، اسانس و روغن مرکبات فعالیت میکند.
انتهای پیام