عطاءالله رئیسی در گفت و گو با ایسنا افزود: سامانه سماک مرداد ماه امسال رونمایی شده بود و کاربران درخواست هایشان را بارگذاری کرده بودند.
وی گفت: سازمان شیلات ایران و وزارت اقتصاد، خصوصا مرکز بهبود محیط و کسب و کار جلسات زیادی داشتند و ایراداتی که در خصوص هر دو سامانه سماک و درگاه ملی وارد بود، شناسایی و رفع شد تا اینکه اولین مجوز الکترونیک پیش نیاز لنجهای آبهای دور به صورت آزمایشی در کشور و در استان سیستان و بلوچستان صادر شد البته قبلا و در سال ۹۷ به شکل حضوری مجوز لنج صادر شده بود، اما این اولین بار است که از درگاه ملی مجوزها انجام شد.
مدیرکل شیلات استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: هم اکنون همکاران بنده همه پروندههایی را که در سماک ثبت نام کردند بررسی میکنند و امیدواریم به زودی و از هفته آینده به صورت کلی مجوزها صادر شود.
رئیسی تاکید کرد: صدور این مجوزها به شکل الکترونیک و از طریق سامانه است و اشخاص در قبول یا رد این مجوزها دخالتی ندارند.
وی تاکید کرد: مزیت اصلی صدور مجوزها از طریق درگاه ملی مجوزها، زمان کوتاه رسیدگی به درخواست ها، حذف رانت و پارتی بازی و دریافت تعرفههای قانونی و مشخص در این حوزه است.
مدیرکل شیلات استان سیستان و بلوچستان یادآور شد: هم اکنون در سامانه ۹۱۲ نفر مدارک خودر را بارگذاری کردند و از هفته آینده گواهی صید از درگاه ملی و به صورت الکترونیک برایشان صادر میشود، آنهایی هم که مدارکشان ناقص است یا مورد تایید نیست به صورت سیستمی حذف میشوند.
رئیسی افزود: هم اکنون در کل استان ۲۸۳ لنج فاقد مجوز فعالیت دارند و در کل هم ۹۱۲ متقاضی درخواست صدور مجوز داده اند.
انتهای پیام