رضامراد صحرایی، دهم آذرماه در آئین بهرهبرداری از هنرستان سیمان زاوه، با اشاره به اینکه در برنامه هفتم توسعه ۵۰ درصد دانشآموزان به سمت رشتههای فنی و حرفهای هدایت میشوند، اظهار کرد: مهارت از دغدغه اصلی نظام تعلیم و تربیت است و این مهم باید به دغدغه همه دستگاههای فرهنگی اجتماعی تبدیل شود.
وی ادامه داد: توسعه هنرستانها در مناطق محروم و کم برخوردار، نشان از امیدآفرینی است که در برنامه ششم توسعه در خراسان رضوی ۴۵ درصد پیشبینی شده که امروز این شاخص ۴۷ درصد را نشان میدهد.
وزیر آمورش و پرورش خاطرنشان کرد: توسعه ۴۷ درصدی هنرستانها در این استان گویای این است که رسیدن به هدف ۵۰ درصد در برنامه هفتم توسعه، کار سختی نخواهد بود.
وی همچنین با بیان اینکه هنرستانی با موضوع زعفران و زیرمجموعههای آن در شهرستان زاوه احداث میشود، گفت: برای تأمین اعتبار استخر دانشآموزی شهرستان تلاش میکنیم تا شاهد بهرهبرداری از این مجموعه پس از ۱۵ سال باشیم.
وزیر آمورش و پرورش ادامه داد: پس از ۱۰ سال با وجود محدودیت منابع کشور، نزدیک به ۵۰ میلیارد تومان برای اجرای طرح رتبهبندی معلمان اختصاص یافت که آثار طرح رتبهبندی به زودی مشخص میشود.
وی با اشاره به اینکه امسال حدود ۷۵ هزار معلم جذب بدنه آموزش و پرورش شدند که میتوان آن را سالی تاریخی در آموزش و پرورش دانست، افزود: در نیمه اول امسال سه آزمون استخدامی برگزار کردیم و در نیمه دوم استخدام مربیان پرورشی و دبیران مشاوران و سلامت را خواهیم داشت.
وی اظهار کرد: دبیرانی که امسال جذب آموزش و پرورش شدهاند با کیفیتترین معلمان بعد از انقلاب بودند که روند جذب آنها گواه این مدعا است.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه قانون، اجازه جذب نیرو به جز از طریق استخدام را نمیدهد، در خصوص وضعیت نیروهایی که وضعیت استخدامی آنان پایدار نیست، گفت: این نیروها از گذشته به این دولت رسیدهاند و همچنین برای نیروهای خرید خدمات که سالها زحمت کشیدهاند با اعمال ضریب در آزمون استخدامی امتیاز قائل خواهیم شد.
بهرهبرداری از هنرستان دارالفنون سیمان زاوه
با حضور وزیر آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی، مدیران و مسئولین محلی شهرستان زاوه، هنرستان دارالفنون سیمان زاوه به بهرهبرداری رسید.
در مراسم بهرهبرداری از این هنرستان، رئیس آموزش و پرورش شهرستان زاوه هدف از احداث این هنرستان را افزایش فرهنگ مهارتآموزی و مهارت ورزی بیان کرد.
مهدی جمال گفت: احداث این هنرستان با مشارکت کارخانه بزرگ سیمان زاوه در سال ۱۳۹۱ و در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار و زیربنای ۲۶۰۰ متر در دوطبقه و با هزینه ۱۴ میلیارد تومان آغاز شد و امروز نیز شاهد بهرهبرداری از آن هستیم.
وی خاطرنشان کرد: در فازهای بعدی احداث کارگاهها، خوابگاه و سایر نیازمندیهای هنرستان در دستور کار تکمیل این پروژه آموزشی است.
مدیر آموزش و پرورش زاوه با اشاره به اینکه شهرستان زاوه دارای ۱۸ هزار و ۴۰۰ دانشآموز است که در ۱۲۰ آموزشگاه این شهرستان مشغول به تحصیل هستند، ادامه داد: در حال حاضر نیازمند ۶۰ کلاس درس دیگر هستیم که باید به فضای آموزشی این شهرستان افزوده شود.
بهرهبرداری از آموزشگاه ۹ کلاسه هادیزاده رئیسی در تربتحیدریه
همچنین در مراسمی دیگر نیز آموزشگاه ۹ کلاسه هادیزاده رئیسی در تربت حیدریه به بهرهبرداری رسید.
حجت صالحی، مدیر آموزش و پرورش تربتحیدریه در این مراسم گفت: این پروژه در زمینی به مساحت ۱۵۰۰ متر مربع که توسط خیر نیکاندیش غلامرضا هادیزاده رئیسی اهدا شد، با زیربنای ۷۲۰ متر در منطقه کوی امام خمینی (ره) یکی از مناطق حاشیه و کم برخوردار شهر تربتحیدریه با ۹ کلاس آموزشی و یک سالن انفورماتیک و با اعتبار ۶ میلیارد تومان از محل اعتبارات محرومیتزدایی احداث و به بهرهبرداری رسید.
انتهای پیام