امرالله حسنی امروز (پنجشنبه، نهم آذر ماه) در همایش آموزشی مدیران کانونهای تخصصی خواهران در زنجان، با اشاره به اینکه راهاندازی «کانون تخصصی خواهران» اقدامی در راستای این سیاست است، اظهار کرد: غرب در مقابل تمدن اسلام ایستاده و برای ضربه زدن به این تمدن، خانواده را هدف قرار داده است.
وی به وظیفه همه در راستای تقویت بنیان خانواده اشاره کرد و گفت: در نقشه مهندسی فرهنگی پنج مسأله فرهنگی این استان احصا شد؛ تضعیف بنیان خانواده و کاهش جمعیت یک مورد از این مسائل بود که برای حل آن، اقدام ملی و استانی پیشبینی شده است. همچنین پنج اقدام با ۲۵ برنامه برای مسأله کاهش جمعیت و نقش خانواده مشخص شده است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان نیز در این نشست اظهار کرد: تاسیس «کانونهای تخصصی خواهران» در استان اقدام ارزشمندی بود که به سرانجام رسید.
سیده فائزه موسوی با یادآوری اینکه تاسیس «کانونهای تخصصی خواهران» میتواند در پیشبرد مسائل اجتماعی و فرهنگی، بخصوص در حوزه امور زنان در استان موثر باشد، گفت: تاسیس ۲۱ کانون برای زنان در استان زنجان، اقدام مبارکی است. امیدواریم شاهد افزایش کمی و کیفی این کانونهای تخصصی در استان باشیم.
وی با تاکید بر اینکه برای اثرگذاری بیشتر، کارهای تشکیلاتی باید برنامهریزی منظم داشت، بیان کرد: برنامههای کانون را براساس برنامه پیش ببرید تا رویکردها و اهداف ایجاد چنین مراکزی به ثمر برسد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان افزود: تاسیس «کانونهای تخصصی خواهران» اتفاق مبارکی است که در تحولات مهم جامعه بخصوص در حوزه زنان اثرگذار خواهد بود.
در ادامه، مدیر ستاد هماهنگی کانونهای مساجد استان زنجان اظهار کرد: زن در اسلام جایگاه والایی دارد؛ ولی به دلیل برخی کوتاهیها نتوانستهایم ارزش واقعی زن را در جامعه معرفی و از ظریفت زنان استفاده کنیم.
محسن اسلامی با یادآوری اینکه یک خلأ در کانونهای مساجد احساس میشد، ادامه داد: به همین منظور ستاد هماهنگی کانونهای مساجد کشور لازم دید کانونهایی را با مدیریت زنان در مساجد تاسیس کند.
وی با یادآوری اینکه جایگاه زن در اسلام و احادیث بر کسی پوشیده نیست، گفت: در اسناد بالادستی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی، سیاستهای کلی نظام و خانواده به موضوع زنان و جایگاه آنها اشاره شده است. هویتبخشی به کانونهای مساجد در سالهای اخیر را شاهد هستیم و در شورای فرهنگ عمومی بر ظرفیت کانونهای مساجد تاکید شده است.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای مساجد استان زنجان با یادآوری اینکه در اندیشه اسلامی از زن بهعنوان موجودی مقدس دارای توان رشد بالا و مخالف با نگاه ابزاری یاد میشود، گفت: امروز تعداد زیادی از زنان را با درجه علمی بالا در جامعه داریم و این موضوع با انتقاد گروهی مبنی بر آزادی نداشتن زنان مغایرت دارد.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۱۴ هزار و ۸۰۰ نفر عضو سامانه بچههای مسجد هستند که چهار هزار نفر از آنها را زنان تشکیل میدهد، افزود: بعد از ایام فاطمیه، دوره آموزشی دو روزه زوجهای جوان را با حضور ۲۰ زوج اجرا خواهیم کرد.
انتهای پیام