«جهانگیر شاهینی» شامگاه ۸ آذر در نشست شورای اداری شهرستان کهگیلویه افزود: دولت سیزدهم عزم خود را جزم کرده که در همه حوزهها خدمات در خور شأن به مردم ارائه کند.
وی اظهار کرد: در سفر دوم رئیس جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شد که پنج هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان از این میزان در حوزه راه و نقاط حادثه خیز راههای استان بوده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: ۴۸۵ مدرسه سنگی در این استان وجود دارد که به همین خاطر در سفر دوم رئیس جمهور ۱۱۵۰ میلیارد تومان به فصل آموزش اختصاص داده شده است.
۱۲۰۰دقیقه خاموشی برق در کهگیلویه و بویراحمد
شاهینی تصریح کرد: ۱۶۵ کیلومتر نقاط حادثه خیز در راههای استان کهگیلویه بویراحمد شناسایی شده است. در بحث روشنایی روستاها و شهرهای استان مشکل داریم و سالانه ۱۲۰۰ دقیقه خاموشی های برق در این استان است.
وی ادامه داد: ۵۳۰۰ کیلومتر راه روستایی و جاده های آنتی استان کهگیلویه و بویراحمد است که ۲۳۰۰کیلومتر تاکنون آسفالت شده اند که نیازمند توجه هستیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: از ۴۳۷ هزار نفر جمعیت شهری این استان که باید بهره مند از فاضلاب باشند تنها ۲۰۰هزار نفر برخوردار شدند.
وجود ۲۶۰کیلچمتر راه چهارخطه در کهگیلویه و بویراحمد
شاهینی تاکید کرد: ۲۶۰ کیلومتر از راههای اصلی استان کهگیلویه و بویراحمد چهارخطه هستند که برخی از این راهها، چهار خط نیستند بلکه سه خطه اند.
وی اظهار کرد: ۱۳ سد در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد در دستور کار است، سه سد در حال مطالعه و سه سد در حال کار است، اگر این ۱۳ سد در مدار قرار گیرند ۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی استان آبی می شوند و ۵۰۰ مگاوات برق تولید می شود و ۱۵هزار شغل ایجاد خواهد شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: نسبت منابع به مصارف بانکهای استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۱۸ درصد است که اگر برخی بانکها در زمینه پرداخت تسهیلات با مشکلاتی مواجهند به این دلیل است.
وجود ۷۰۰۰ پست خالی در کهگیلویه و بویراحمد
شاهینی افزود: ۳۴ هزار پست و شغل در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که ۷ هزار پست خالی و بلاتصدی است، در این راستا ادارات استان درخواست نیروی تخصصی دهند. با نیروی عمومی کاری از پیش نمی رود.
وی با انتقاد از اجرای برخی پروژه ها در استان کهگیلویه و بویراحمد که هیچ توجیهی ندارند، تاکید کرد: چرا باید فشار آورده شود جاهایی که اولویت نیست کار شود؟ باید مطالبهگریها منطقی و دقیق باشند تا اعتبارات پراکنده نشوند و هدر نروند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: طی دو سال اخیر ۴۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرستان کهگیلویه اختصاص داده شد و تقسیم اعتبارات بر اساس شاخصها برنامه محوری انجام میشود. اولویت توزیع اعتبارات اتمام پروژههای نیمه تمام است و تا اتمام و بهره برداری از ۱۵۱۰ پروژه نیمه تمام کهگیلویه و بویراحمد، اجازه شروع پروژه جدید جز در موارد خیلی خاص داده نمیشود.
شاهینی ادامه داد: درست نیست که یک بانوی کهگیلویه ای به بهبهان برود و گوجه بچیند و یا جوانان این شهرستان در گمرک بنادر بار خالی کنند بنابراین باید این پروژههای نیمه تمام، تمام شوند تا جوانان و مردم این منطقه در همین استان مشغول به کار شوند.
وی عنوان کرد: در حوضه آب عشایر استان کهگیلویه و بویراحمد سه میلیارد تومان اختصاص دادهایم که سهم شهرستان کهگیلویه باید از این میزان داده شود.
به گزارش ایسنا، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ۱۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به پل «رود سمه» در بخش دیشموک تخصیص یافت و همچنین ۸ میلیارد تومان به پروژه طریق الطیب تخصیص داده شد.
زمین بیمارستان جدید دهدشت آماده شد
سید حمزه محقق، فرماندار شهرستان کهگیلویه در این نشست افزود: جادههای دسترسی به مزارع در شهرهای دهدشت سوق قلعه رئیسی و دیشموک یکی از مطالبات جدی مردم این شهرستان است.
وی افزود: تکمیل و بهرهبرداری پل روستای «رود سمه» در بخش دیشموک پیشرفت فیزیکی مطلوبی دارد اما نیازمند ۲۰ تا ۳۰ میلیارد تومان اعتبار است تا این منطقه از محرومیت بیرون بیاید.
محقق اظهار کرد: شهرستان کهگیلویه در زمینه ماشین آلات راهداری با مشکل و کمبود جدی مواجه است این شهرستان تنها ۴ دستگاه لودر دارد که تنها دو دستگاه آن فعال است.
فرماندار شهرستان کهگیلویه با بیان اینکه گلزارهای شهدای شهرستان از مطالبات مردمی است، تصریح کرد: برخی گلزارهای شهدای شهرستان به عنوان ساماندهی شده ثبت شدهاند اما در واقع اینگونه نیست و نیاز به توجه ویژه دارند.
محقق تصریح کرد: بیمارستان امام خمینی (ره) چند شهر و شهرستان را پوشش می دهد، اما با مشکلات و کمبودهای جدی مواجه است، زمین بیمارستان جدید دهدشت آماده شده است.
وی ادامه داد: مشکلات افت فشار برق و قطعی ها یکی دیگر از مشکلات شهرستان کهگیلویه است که خط دو مداره انجام شده و برای اتمام نیازمند اعتبار ویژه است.
فرماندار شهرستان کهگیلویه بیان کرد: تامین آب مناطق عشایری، فاضلاب، ورودیهای شهر دهدشت، فرسودگی شبکه آب شهری، بهسازی شبکه آب روستایی، خدمات رسانی به پروژههای مسکن دهدشت، همکاری نکردن بانکها برای پرداخت تسهیلات به مردم از دیگر مشکلات شهرستان کهگیلویه است.
سرعت پایین علمک گذاری گاز در بخش دیشموک
نوروزی، بخشدار دیشموک نیز در ادامه این نشست گفت: پمپاژ آب اراضی کشاورزی روستای «رود سمه» از سال ۹۲ تاکنون پیشرفتی نداشته است، همچنین تامین آب شور به بخش دیشموک تاکنون کمتر از ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی افزود: انتظار داریم در خصوص آسفالت جادههای آنتنی بخش دیشموک توجه بیش از پیش صورت گیرد.
نوروزی با بیان اینکه سرعت علمک گذاری گاز در بخش دیشموک پایین است، عنوان کرد: قطعی برق، کمبود اعتبار دهیاری ها و کندی اجرای طرح های هادی در روستای این بخش از دیگر مشکلات بخش دیشموک است.
برخی ها نمیگذارند مشکلات ورزشگاه قلعه رئیسی برطرف شود
همچنین «نجیب الله ایزدخواه»، بخشدار چاروسا در این نشست گفت: در رابطه با راههای بخش چاروسا کارهای خوب و ارزشمندی انجام شده اما این میزان قانع کننده نیست.
وی افزود: این بخش در زمینه ماشین آلات راهداری با مشکل جدی روبرو است که نیازمند توجه مسئولان استانی و کشوری است.
ایزدخواه اظهار کرد: از مدیران اداره کل راه و شهرسازی و شرکت گاز استان انتظار داریم در بخش چهار روستا حاضر شوند و حضوری برای رفع مشکلات مردم این بخش چارهاندیشی کنند.
بخشدار چاروسا خاطرنشان کرد: نبود مرکز خرید، پرداخت تسهیلات خرید ماشین آلات کشاورزی، جاده های بین مزارع از دیگر مشکلات بخش چاروسا هستند.
ایزدخواه ضمن انتقاد از وضعیت ورزشگاه شهر قلعه رئیسی مرکز این بخش تصریح کرد: این ورزشگاه هم اکنون پنج میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته دارد اما برخی ها نمیگذارند مشکلات آن برطرف شود.
بلاتکلیف ماندن دستگاه رادیولوژی قلعه رئیسی
وی تاکید کرد: دستگاه رادیولوژی بخش چاروسا خریداری شده است اما تاکنون به دلایلی بلاتکلیف مانده است و با توجه به ضرورت این دستگاه برای بخش های دیشموک و قلعه رئیسی از دانشگاه علوم پزشکی انتظار مساعدت و همکاری داریم.
به گزارش ایسنا، بخشدار چاروسا بیان کرد: ساماندهی گلزار شهدای شهر قلعه رئیسی نیازمند توجه جدی است.
انتهای پیام