علیرضا عباسزاده، روز پنجشنبه ۹ آذر در نشست کمیسیون ایمنی راههای استان افزود: استفاده از تجهیزات هوشمند در ثبت تصادفات از سوی دستگاههایی که مدیریت صحنه تصادف را به عهده دارند ضروری است و پیگیری لازم برای تامین آن باید انجام شود.
وی با اشاره به اینکه ۲۰ دستگاه دوربین کنترل سرعت لیزرگان باید از محلهای مختلف پیگیری و اعتبار آن تامین شود چرا که در کاهش تصادفات جادهای تاثیرگذار است، اظهار کرد: در تحلیل تصادفات باید بررسیها دقیق باشد تا آثار عملکردها به طور مشخص مشاهده شود.
عباس زاده با بیان اینکه اختیاری به دبیرخانه کمیسیون ایمنی راهها داده میشود که پاسخ درخواست دستگاههای اجرایی در زمینه مجوز تردد جادهای را براساس آنچه در قانون آمده، بدهند، گفت: دانشگاه بیرجند هم موظف است تا زمان ایمن سازی محور اصلی روبهروی شوکت آباد از خروج دانشجویان جلوگیری کند تا شاهد حوادث ناگوار نباشیم.
وی با اشاره به اینکه تامین اعتبار مرکز پزشکی قانونی فردوس نیز در حال پیگیری است و به زودی انجام میشود، بر تخصیص به موقع اعتبارات برای ایمن سازی راهها تاکید کرد و گفت: این موضوع در پیشرفت پروژههای زیربنایی و روبنایی بسیار تاثیرگذار است و باید به طور جدی دنبال شود.
اسدالله جلالزاده مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی نیز گفت: از ابتدای امسال تا پایان آبان ماه هزار و ۴۲۹ فقره تصادف در جادههای استان به وقوع پیوست که این آمار در مدت مشابه سال قبل هزار و ۴۴۸ مورد بود.
جلالزاده با اشاره به اینکه تعداد کشتههای تصادفات در هشت ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته که ناشی از خستگی بیش از حد رانندگان یا درگیری فکری است، گفت: در این مدت ۲۲۷ نفر در تصادفات جادهای کشته شدند که این آمار در مدت مشابه سال گذشته ۲۲۳ نفر بود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان جنوبی ادامه داد: برخی دستگاههای اجرایی درخواست تردد خودروهایی در سطح جادهها برای اعزام دسته جمعی را دارند اما نمیتوان در این زمینه از سوی کمیسیون ایمنی راهها مجوز صادر کرد.
وی با اشاره به تصادفات فوتی ثانویه متاثر از بی توجهی به مدیریت صحنه گفت: این موضوع با توجه به حادثهای که در ۲ استان رخ داده باید مورد توجه قرار گیرد که از تکرار آن در خراسان جنوبی جلوگیری شود و برای اجرای طرح راهداری زمستانه نیز دپوی شن و نمک انجام شده و کنترلهای لازم در دستور کار است.
انتهای پیام