گزارشی از بازدید ۳ ساعته استاندار از سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه

استاندار کرمانشاه در بازدید از بخش‌های مختلف سازمان جهاد دانشگاهی استان، با توانمندی‌های این سازمان در حوزه‌های مختلف آشنا شد.

اولین مقصد بازدید محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی بود، مرکزی که کار خود را از سال ۱۳۹۶ آغاز کرده و تاکنون با درمان های صورت گرفته در این مرکز و تلاش متخصصین آن بیش از هزار نوزاد در استان متولد شده‌اند.

مسلم حدیدی رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه در این بازدید با اشاره به پایش فعالیت‌های این مرکز و راستی آزمایی درمان‌های آن توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: هر شش ماه یکبار این پایش ها صورت گرفته و استانداردهای به‌کار گرفته شده در این این مرکز مطابق با مرکز رویان است.

وی به روند صعودی موفقیت های این مرکز اشاره و تصریح کرد: خوشبختانه همپای رشد کشوری در زمینه درمان ناباروری پیش رفته و تاکنون با اقدامات صورت گرفته توانسته ایم شاهد تولد هزار نوزاد در استان طی سالهای فعالیت این مرکز باشیم.

وی خاطرنشان کرد: این مرکز نه تنها در سطح استان خدمات رسانی داشته، بلکه دامنه خدمات رسانی آن استان‌های غرب کشور و حتی کشور عراق را هم شامل می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مزیت‌های این مرکز این است که محدودیت سنی برای مراجعان نداریم و مراجعان در هرسنی که برای درمان ناباروری مراجعه کنند، پذیرای آنها خواهیم بود.

حدیدی با اشاره به بیمه بودن خدمات این مرکز گفت: در حال حاضر با برخی بیمه‌ها قرارداد داشته و همین امر موجب شده هزینه‌های درمان ناباروری در مرکز کاهش یابد. 

حدیدی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در بحث جوانی جمعیت و فرزندآوری، بر لزوم توسعه فعالیت این مرکز تاکید کرد و افزود: در همین راستا قرار است مرکز جامع سلامت بانوان را در چهارطبقه و با مساحت پنج هزار مترمربع آغاز کنیم.

وی افزود: کرمانشاه در زمینه ناباروری در رتبه های اول کشور است و نیاز است مراکز بیشتری برای ارائه خدمات درمان ناباروری در آن احداث شود و امیدواریم با حمایت مجموعه مدیریتی استان بتوانیم هرچه سریعتر این مرکز که زیرساخت های آن هم فراهم است را  هرچه سریعتر راه اندازی کنیم.

پیگیر توسعه مراکز درمان ناباروری استان هستیم

استاندار کرمانشاه پس از این بازدید با تقدیر از فعالیت‌های ارزشمند این مرکز گفت: با توجه به بحث جوانی جمعیت و افزایش فرزندآوری، درمان ناباروری و توسعه زیرساخت های آن یکی از اولویت های ما در استان خواهد بود.

صحرایی از تشکیل اتاق رصد در استان خبر داد و افزود: با ابلاغ وزارت کشور باید این اتاق رصد در استان و در شهرستان ها تشکیل شود و این مرکز مسئول رصد وضعیت ازدواج و فرزندآوری در سطح استان خواهد بود و با فعالیت آن ما به اطلاعات ارزشمندی در این زمینه دست پیدا خواهیم کرد.

وی تصریح کرد: این مرکز در صورت راه اندازی می‌تواند یک هم افزایی خوبی با مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی کرمانشاه داشته باشد.

صحرایی همچنین تاکید کرد از هر حمایتی که در زمینه توسعه فعالیت های درمان ناباروری نیاز باشد، دریغ نخواهیم کرد.

به گزارش ایسنا، استاندار کرمانشاه در ادامه راهی برج فناوری پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه شد، برجی که سال ۱۴۰۰ راه اندازی شده و عنون بزرگترین برج فناوری کشور را یدک می‌کشد.

صحرایی در این بازدید پای صحبت فعالان شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور و همچنین جمعی از معاونین و مدیران این سازمان نشست و از نزدیک در جریان مشکلات و چالش‌های این شرکت ها و توانمندی‌های جهاد دانشگاهی قرار گرفت.

"کرمانشاه گشت" اولین شرکتی بود که میزبان استاندار کرمانشاه شد. شرکتی که توانسته اولین سامانه جامع گردشگری استان را راه اندازی کرده و گامی مهم در توسعه زیرساخت های نرم افزاری حوزه گردشگری کرمانشاه بردارد.‌ در این سامانه تمام مراکز اقامتی، تفریحی، گردشگری، مجتمع های بین راهی، آثار و جاذبه های گردشگری و ... معرفی شده و گردشگران با نصب آن بر روی گوشی همراه خود می‌توانند تصویری جامع از جاذبه های گردشگری استان داشته و با اطلاعات موجود در این سامانه به هرجای استان که بخواهند سفر کنند.

در این سامانه همچنین امکان رزرو اماکن اقامتی هم فراهم شده و یک گردشگر به راحتی به تمام خدمات مورد نیاز خود دسترسی پیدا کند.

هرمز جادریان مدیرعامل این شرکت، با اشاره به بازدید روزانه ۳۰ هزار نفر از این سامانه جامع گردشگری، تنها چالش فعلی پیش روی این سامانه را "تبلیغات" عنوان کرد و افزود: اگر زمینه ای فراهم شود که این سامانه در سطح ادارات استان معرفی شده و بتوانیم حتی در خارج از استان آن را تبلیغ کنیم، قطعا میزان بازدیدهای سامانه و استفاده از آن افزایش یافته و همین امر گام موثری در توسعه گردشگری استان خواهد بود.

محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه هم با تقدیر از فعالیت‌های این شرکت ها و اثرگذاری آن در توسعه گردشگری استان، وعده داد که شبکه سازی در ادارات استان جهت معرفی این سامانه صورت گیرد.

صحرایی گفت: تلاش ما این است که گردشگران پیش از ورود به استان با این سامانه آشنا شوند و برای سفر به کرمانشاه و بازدید از جاذبه های گردشگری آن ترغیب شوند.

 میزبان بعدی استاندار کرمانشاه شرکتی در حوزه دیجیتال مارکتینگ بود. صحرایی بعد از اطلاع از فعالیت های این شرکت، به تلاش های صورت گرفته برای قطب شدن استان در حوزه "اقتصاد دیجیتال" اشاره و تصریح کرد: برای این کار زیرساخت هایی نیاز داریم که یکی از مهمترین آنها شبکه فیبر نوری است.

وی افزود: این پروژه مهم-ایجاد شبکه فیبر نوری- در کرمانشاه شروع شده و تا بهمن ماه امسال افتتاح خواهد شد و راه اندازی چنین زیرساخت مهمی به شرکت‌هایی که در زمینه های اینچنینی فعالیت دارند، کمک شایانی خواهد کرد.

استاندار کرمانشاه در ادامه از شرکت مدیریت مکانی فضا کاو بازدید کرد. شرکتی که در حوزه پایش ماهواره ای و فضاپایه فعالیت داشته و با استفاده ازداده‌های ماهواره‌ای خدمات مختلفی را در حوزه کشاورزی، ساخت و سازهای شهری و ... ارائه می‌دهد.

صباح معتمدی مدیرعامل شرکت در این بازدید با اشاره به بی‌رقیب بودن این شرکت در کشور، گفت: با توجه به توانمندی هایی که به دست آورده‌ایم توانسته‌ایم اجرای یک پروژه ملی را برای بررسی تغییرات کاربری اراضی برعهده بگیریم.

وی به راه اندازی اولین سامانه جامع پایش ماهواره ای کشاورزی کشور اشاره و تصریح کرد: با استفاده از این سامانه می توانیم سطح زیرکشت محصولات، میزان تولید آن یک ماه قبل از برداشت، میزان خسارت های احتمالی و... را بطور دقیق مشخص کنیم. 

وی افزود: تا سال گذشته ارائه خدمات ما به بخش های دولتی بود، اما هم اکنون بصورت مستقیم با بخش خصوصی فعالیت داشته و کشاورزان می توانند بصورت مستقیم به ما مراجعه داشته و از خدمات سامانه بهره مند شوند.

معتمدی گفت: هدفگذاری ما تنها به خدمات رسانی داخل کشور محدود نشده و به دنبال کسب بازارهای بین المللی هستیم و مذاکراتی را هم با طرف گرجستانی انجام داده ایم.

استاندار کرمانشاه با تقدیر از فعالیت های صورت گرفته در این شرکت، به جلسه آتی خود با وزیر کشاورزی کشور عراق اشاره و تصریح کرد: اگر گزارشی از فعالیت های شرکت بصورت مکتوب در اختیار ما قرار گیرد می توانیم در این جلسه این خدمات را ارائه کرده و بازار جدیدی برای فعالیت های این شرکت در عراق ایجاد کنیم.

بازدید بعدی استاندار از شرکت دانش بنیان "پویا نیرو" بود. شرکتی که تنها تولید کننده «هادی‌های هوایی آلومینیومی» در ایران و دومین تولید کننده این محصول در جهان است و سال ۱۴۰۰ توانسته به گرید دانش بنیانی دست پیدا کند. این شرکت محصولات متنوعی تولید کرده و تنها تولید کننده "مغزی فولادی با روکش آلومینیومی" هم در کشور محسوب می‌شود.

ظرفیت تولید این شرکت ۷۰۰ هزار تن در سال است که به دلیل برخی محدودیت ها هنوز به این میزان تولید نرسیده است.

استاندار کرمانشاه در این بازدید با تقدیر از فعالیت های صورت گرفته بر حمایت از این شرکت و پیگیری افزایش تولید آن تاکید کرد.

"ایده نگار زاگرس" هم یکی از شرکت های مورد بازدید استاندار کرمانشاه بود، شرکتی که در زمینه تولید نرم افزارهای کاربردی فعالیت دارد و استاندار کرمانشاه هم پس از اطلاع از فعالیت این شرکت بر پیگیری جهت معرفی هرچه بهتر فعالیت این شرکت در سطح ادارات استان تاکید کرد و گفت: در خصوص نرم افزار این شرکت در خصوص سیستم شهری شهرداری هم از طریق شهرداری پیگیر می شویم.

علی دارایی مجری پروژه تولید کربن فعال از قیرطبیعی هم در بخشی از این بازدید به فعالیت های صورت گرفته پرداخت و با اشاره به ظرفیت هزار تنی کارخانه تولید کربن فعال گفت: این واحد تولیدی توانسته ۵۰ نفر را به بصورت مستقیم و ۶۰ تا ۷۰ نفر را بصورت غیرمستقیم مشغول به کار کند.

وی با اشاره به کابرد کربن فعال در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و صنایع غذایی گفت: در حال حاضر سالانه ۲۰۰ تن کربن فعال در این واحد تولید می شود.

دارایی با اشاره به پیگیری پروژه های دیگر در این حوزه، پیشنهاد راه اندازی یک شهرک فناوری در خصوص قیر طبیعی را مطرح کرد و گفت: اگر این شهرک خارج از شهرک های صنعتی باشد بهتر است و می‌توانیم پروژه های دیگری هم در آن راه اندازی کنیم.

وی به تولید "بلوک گرافیتی" هم اشاره و تصریح کرد: این محصول در مرحله تولید نمونه اولیه است و اثبات دانش فنی آن در دست پیگیری است. پس از انجام این مراحل اگر حمایت های لازم صورت گیرد واحد صنعتی تولید آن را هم راه اندازی خواهیم کرد.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه کرمانشاه مرکز قیر طبیعی کشور است، گفت: هر تلاشی که جهت جلوگیری از خام فروشی این محصول صورت گیرد، از آن حمایت خواهیم کرد.

وی افزود: همانطور که در سطح کشور روی تولید محصول از نفت سرمایه‌گذاری شده ما باید در استان در زمینه تولید محصول از قیرطبیعی متمرکز شویم و از هر پشتیبانی که در این زمینه لازم است، دریغ نخواهیم کرد.

خلیل جلیلی سرپرست معاونت پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه هم در این بازدید با اشاره به فعالیت پژوهشکده توسعه کالبدی ذیل معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی استان، گفت: این پژوهشکده فعالیت های مختلفی در موضوعات اجتماعی و بافت فرسوده و ... انجام می دهد.

وی به مطالعات صورت گرفته در خصوص حاشیه نشینی طی ۲۰ سال گذشته اشاره و تصریح کرد: خروجی این مطالعات ارائه یک مدل بومی جهت توانمندسازی مناطقه حاشیه شهر یا همان سکونتگاه‌های غیررسمی بوده است.

وی افزود: طرح بعدی که به دنبال آن هستیم جلوگیری از بازتولید حاشیه نشینی است که تمامی این فعالیت ها ذیل مجموعه پژوهشکده توسعه کالبدی در حال انجام است.

وی تصریح کرد: همچنین طرحی در زمینه بازآفرینی بافت‌های فرسوده در دست پیگیری داریم.


مهدی عبدالمالکی، معاون آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه نیز در این بازدید با اشاره به فعالیت سه مرکز آموزشی جهاد دانشگاهی در سطح شهر کرمانشاه گفت: امسال بیش از ۳۱ هزار فراگیر در این مراکز تحت آموزش قرار گرفته‌اند.

وی از بیکاری به عنوان اصلی ترین مشکل استان یاد کرد و افزود: معتقدیم حل معضل بیکاری استان تنها از طریق ارائه آموزش‌های مناسب و کیفی در سطح جامعه قابل حل است و در همین راستا در تلاش هستیم با تعریف دوره های آموزشی به روز به حل مشکل استان در این زمینه کمک کنیم.

استاندار کرمانشاه هم در پایان این بازدید با تقدیر از فعالیت‌های صورت گرفته در سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه و زیرمجموعه های آن، بر لزوم حمایت همه جانبه از این فعالیت ها تاکید کرد.

وی افزود: هر طرح و برنامه کاربردی که از سوی جهاد دانشگاهی ارائه شود، مشتاقانه از آن حمایت خواهیم کرد، چرا که معتقدیم توسعه اقتصاد دانش بنیان یکی از راه‌های موثر پیشرفت و توسعه استان است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۸ آذر ۱۴۰۲ / ۲۲:۴۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402090806083
  • خبرنگار : 50182