سرپرست اداره‌ کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان:

۲۹۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان زیر کشت زراعت چوب می‌رود

سرپرست اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان با اشاره به ظرفیت در نظر گرفته شده برای زراعت چوب، گفت: ۸۷۰ هزار هکتار زمین در خوزستان مستعد زراعت چوب است و از این میزان، ۲۹۰ هزار هکتار زمین‌های بسیار مناسب هستند و عقبه علمی، تحقیقاتی و آمایش سرزمینی دارند.

سیدجمال موسویان در همایش ملی زراعت چوب که امروز (۸ آذرماه) در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: در طرح زراعت چوب، تولید ۲۶ میلیون و ۶۰۰ هزار نهال را به ۸۰ میلیون نهال در سال و در سطح ۲۹۰ هزار هکتار رسانده‌ایم. ۸۷۰ هزار هکتار زمین در خوزستان مستعد زراعت چوب است و از این میزان، ۲۹۰ هزار هکتار زمین‌های بسیار مناسب هستند و عقبه علمی، تحقیقاتی و آمایش سرزمینی دارند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: کاشت صنوبر، اکالیپتوس و سپیدار به عنوان درخت‌های مطرح در زراعت چوب آغاز شده است. این ۲۹۰ هزار هکتار تنها در زراعت چوب مطرح نیست بلکه چهار محور و سیاست اصلی داریم که شامل حفظ، احیا، توسعه و بهره‌برداری است و زراعت چوب همه این محورها را دارا است.

 سرپرست اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری خوزستان با اشاره به ملی بودن طرح زراعت چوب، گفت: زراعت چوب، کشت و صنعت است زیرا صنایع جانبی که بعد از آن به وجود می‌آید بی‌نظیر است.

وی افزود: کشت در این ۲۹۰ هزار هکتار به معنای مهار ریزگردها، بیابان‌زدایی، جلوگیری از سیل و تخریب، جنگل‌کاری، خنک شدن هوا و باروری طبیعی ابرها است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۸ آذر ۱۴۰۲ / ۱۸:۴۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402090806003
  • خبرنگار : 50300