میثم جعفرزاده در پنجمین جلسه ناظرین عالی مرکز جهاد آبرسانی که در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در این سبد مالی از کمکهای خیرین، نهادهای عمومی غیردولتی و مدلهای سرمایهگذاری میتوان بهره گرفت.
وی با اشاره به گذشت دو سال از آغاز اجرای جهاد آبرسانی روستایی در کشور، روند کار را خوب توصیف کرد و گفت: در صورت تقویت بنیه مالی جهاد آبرسانی، پروژههای تامین آب در ۷ یا ۸ استان کمتر از زمان تعیین شده تکمیل و بهرهبرداری خواهد شد.
جعفرزاده با بیان اینکه جهاد آبرسانی مطالبه نظام، مردم و کشور است، تصریح کرد: افتتاح زودتر از موعد پروژهها ارزش بالایی دارد.
وی همچنین از ناظرین جهاد آبرسانی خواست همانطور که با تفکر بسیجی شروع کردند، قویتر از گذشته کار را دنبال کنند و برای تسریع در روند کار جلسات خود را به صورت هفتگی و از طریق ویدئو کنفرانس برگزار کنند.
در بخشی از این نشست مهدی خاناحمدی، معاون مرکز جهاد آبرسانی نیز از تدوین پیشنویس سند جامع آبرسانی روستایی خبر داد خاطرنشان کرد: سامانه GIS در تاسیسات آبرسانی روستایی به عنوان یک نقشه جامع، پیادهسازی خواهد شد.
وی به پروژههای مشترک آبرسانی روستایی و عشایری اشاره کرد و با بیان اینکه تامین آب از وظایف ذاتی وزارت نیرو است، بر ساماندهی جدی آبداران تاکید کرد.
در ادامه ناظرین عالی مرکز جهاد آبرسانی، پیشنهادها، دیدگاهها و نظرات خود را برای تسریع در روند اجرای پروژههای آبرسانی مطرح کردند.
به گزارش روابط عمومی آبفای خراسان رضوی، در بخش دیگری از این جلسه حسین امامی، مدیرعامل آب و فاضلاب خراسان رضوی در خصوص وضعیت پروژههای جهاد آبرسانی در استان اظهار کرد: پروژههای آبرسانی ۴۹ روستای استان با تامین ۳۵۰ میلیارد ریال اعتبار ظرف دو ماه آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
انتهای پیام