داریوش عباسی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: به منظور احیاء و تقویت منابع جنگلی امسال ۱۰۰ هکتار از جنگلهای پارک جنگلی گیان نهاوند با استفاده از بذرکاری از نوع بلوط، بنه و زالزالک واکاری خواهد شد.
وی با بیان اینکه برای انجام این میزان واکاری، احیاء و تقویت جنگلهای پارک جنگلی گیان ۱۲۵ هزار بذرکاری در سالجاری انجام میشود، افزود: پارک جنگلی گیان نهاوند دارای ۳۸۰ هکتار مساحت بوده که ۳۶۸ هکتار آن به جنگلهای طبیعی و دست کاشت اختصاص دارد.
عباسی با بیان اینکه نهاوند بیشترین سرانه جنگل طبیعی استان همدان را دارد، تصریح کرد: در حال حاضر از ۳۶۸ هکتار جنگل طبیعی و دست کاشت پارکجنگلی گیان، ۲۰۰ هکتار آن جنگل طبیعی و ۱۶۸ هکتار آن جنگل دست کاشت است، ضمن اینکه جنگل طبیعی پارک جنگلی گیان بزرگترین جنگل طبیعی سطح استان همدان به شمار میرود.
وی با اشاره به اینکه انواع درختان جنگلهای طبیعی این پارک جزو ذخایر ژنتیکی محسوب میشود، یادآور شد: چنار، زالزالک زرد و قرمز، صنوبر، زبان گنجشک، بید مجنون، گردو، آلبالو، گلابی وحشی و بلوط از جمله درختان موجود در جنگل طبیعی این پارک به شمار میرود.
عباسی با بیان اینکه پارک جنگلی سراب گیان تنها جنگل انبوه استان و شهرستان نهاوند است، ادامه داد: کل مساحت شهرستان نهاوند از باب عرصه منابع طبیعی ۹۵ هزار هکتار بوده که ۲۵ هزار هکتار آن به مراتع مشجر اختصاص دارد و به مراتعی که دارای درخت باشند، مرتع مشجر گفته میشود.
وی از وجود ۶۱۳ هکتار ذخیرهگاه جنگلی در سطح شهرستان نهاوند خبر داد و تصریح کرد: تمامی ۲۵ هزار هکتار مرتع مشجر موجود شهرستان نهاوند در عرصه منابع طبیعی قابلیت چرا توسط دام را دارند اما بخشهایی از این نوع از مراتع از جمله سیاهدره، ملوسان و تاریکدره را به عنوان ذخیرهگاه جنگلی و طرح صیانت قلمداد کردهایم.
انتهای پیام