‌علم‌الهدی:

حضور زائران در مشهدالرضا(ع)، فرصتی ارزشمند برای سرمایه‌‎گذاری زیرساختی است

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در دیدار با مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان گفت: خراسان رضوی از اساس یک استان محوری در کشور محسوب می‌شود، زیرا همه‌ساله بیش از ۳۰ میلیون نفر به مشهدالرضا(ع) سفر می‌کنند و اگر قرار باشد این زیارت‌ها به رونق معیشت مجاوران بینجامد، باید زیرساخت‌های متناسب با آن نیز از جاده گرفته تا حوزه خدمات شهری فراهم شود.

آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی و جمعی از مسئولان اقتصادی بر ضرورت تخصیص اعتبارات ملی و توجه ویژه به ظرفیت‌های استان تأکید و اظهار کرد: خراسان رضوی از اساس یک استان محوری در کشور محسوب می‌شود، زیرا همه‌ساله بیش از ۳۰ میلیون نفر به مشهدالرضا(ع) سفر می‌کنند و اگر قرار باشد این زیارت‌ها به رونق معیشت مجاوران بینجامد، باید زیرساخت‌های متناسب با آن نیز از جاده گرفته تا حوزه خدمات شهری فراهم شود.

وی افزود: در این شرایط و با وجود تمرکز تاجران خوش‎نام و فعالان اقتصادی سرشناس با دامنه فعالیت ملی، این ضرورت وجود دارد که دولت به‌طور کامل پای‌کار باشد و در همه امور شفافیت را نیز رعایت کند. یکی دیگر از چالش‎‌های اقتصاد در کشور، موضوع نبود شفافیت است. این را در امور مربوط به حوزه‌های مدیریتی خود رعایت کنید. با مردم صادق باشید و از کم وکیف فرصت‎ها و چالش‎‌هایتان سخن بگویید.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه مشهد می‌تواند به پایگاه تقویت ثبات بازار و الگوی اجرای طرح‌های توسعه اقتصادی تبدیل شود، خاطرنشان کرد: اگرچه برای تأمین ارزاق و نیازهای زیرساختی جمعیت زائران ایرانی و خارجی که هر سال در پیک‌‎های زیارتی به شهر امام رضا(ع) می‌آیند، تلاش‌های زیادی صورت می‌گیرد، اما صرف این تشرف‌‎ها یک فرصت کم ‎نظیر است که می‌توان به محوریت آن، فراوانی اقلام اساسی، رونق بازار و حفظ ثبات نرخ ارز را اجرایی کرد.

علم‌الهدی ادامه داد: اینطور گمان نکنید که تراکم زائران به‌منزله چالش برای تأمین موارد مصرفی است. این یک ظرفیت راهبردی است. همه اجزای نظام اقتصادی می‌توانند کنار هم قرار بگیرند. دروازه صادرات به آسیای میانه منحصر در مشهد است و باید توجه بیشتری به این استان معطوف شود. اگر اقلام مصرفی در انبارهای تملیکی به نفع مردم وارد بازار شود، اگر مدیران بانک‎ها و بیمه‌ها متمرکز بر سرمایه ‎گذاری بر زیرساخت‌های مشهد باشند و اگر سهم بیشتری از درآمدها به استان تخصیص پیدا کند، خراسان رضوی این ظرفیت رشد را دارد که پذیرایی شایسته‌تری از مهمانان امام هشتم(ع) داشته باشد و به قطب مولد اقتصاد و تولید در کشور تبدیل شود.

مالیات منبع ۹۷ درصد درآمدهای خراسان رضوی است

در ابتدای این دیدار، سید حامد حسینی، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد نهادهای اقتصادی استان تصریح کرد: حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان درآمدهای عمومی استان در سال جاری است که ۹۷ درصد این درآمدها منحصر در درآمدهای مالیاتی از ۹۸۲ هزار مؤدی مالیاتی است که به‌صورت حقیقی و حقوقی به خزانه دولت واریز می‌شود و بخش مازاد آن دوباره به استان بازمی‌گردد تا در پروژه‌های زیرساختی هزینه شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی امام جمعه مشهد، وی تأکید کرد: در ۸ماهه نخست امسال، بیش از ۸۰۰۰ مجوز کسب‌وکار صادر شده که طیف وسیعی از فعالیت‌های اقتصادی خرد و کلان را در برمی‌گیرد. علاوه بر این، در خراسان رضوی بالغ بر ۱۰۹ هزار میلیارد تومان تسهیلات به مردم اعطا شده که بخش محوری آن مربوط به وام ازدواج، کمک‌‎های حمایتی در بخش تولید و موضوع جوانی جمعیت است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۸ آذر ۱۴۰۲ / ۱۳:۰۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402090805664
  • خبرنگار : 50492