حجتالاسلاموالمسلمین علی تقوی در سومین نشست از سلسله نشستهای مسئله محور استادان دانشگاههای استان قم که با حضور دکتر حامد حیاتی سرپرست جهاد دانشگاهی واحد استان قم، دکتر مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم و معاونین وی و همچنین مسئولان استانی به میزبانی این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: برای حل مشکلات جامعه باید از ظرفیتهای عظیم و بالقوه دانشگاهها و نهادهای علمی بیشتر بهره گرفت.
رئیس دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در استان قم افزود: وجود بیش از ۵۰۰ موسسه و نهاد پژوهشی در استان قم و همچنین حوزههای علمیه در این استان یک ظرفیت بینظیر و عظیمی است که میتوان این ظرفیتهای عظیم را در راستای حل مشکلات جامعه بهویژه حوزههای اجتماعی و فرهنگی به کار گرفت.
وی با بیان اینکه به دلیل وجود این ظرفیتها انتظار مسئولان و مدیران رده بالای کشوری و استانی از قم بهویژه برخی حوزهها بالا است، گفت: باید نگرش و دیدگاه خود را بهموجب برگزاری این سلسله نشستها گسترش داده و نگاهی بلندمدت برای حل برخی مسائل و چالشهای موجود در استان و همچنین کشور داشته باشیم.
حجتالاسلاموالمسلمین علی تقوی در ادامه بر لزوم تغییر نگرش آحاد جامعه بهویژه دانشگاهیان به تعبیر نخبگی در کشور تأکید و تصریح کرد: لزوماً نوشتن و ارائه مقالات علمی تخصصی در حجم بالا، نخبه بودن یک فرد را نشان نمیدهد و شاید یک شخصیت علمی و دانشگاهی بدون داشتن این رزومهها هم نخبه علمی در سطوح بالا باشد.
رئیس دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در استان قم در پایان بر لزوم کشف استعداد نخبگی افراد و استفاده از ظرفیت آنان در حل مسائل جامعه تأکید کرد.
به گزارش ایسنا، این سلسله نشستهای تخصصی که بهمنظور هماندیشی و همافزایی نخبگان در عرصه تصمیمسازی برگزار میشود با حضور سید عباس ذاکریان فرماندار قم، ابوالقاسم مقیمی معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری، دکتر مصری رئیس دانشگاه و معاونین وی، حجتالاسلاموالمسلمین علی تقوی رئیس دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در استان قم، حجتالاسلاموالمسلمین طاهری رئیس نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قم و جمعی از اساتید و اعضای هیئتعلمی دانشگاههای استان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قم در سالن شهید یخچالی پردیس این دانشگاه برگزار شد.
انتهای پیام