رکابزن ۲۱ ساله ایران لژیونر می شود

وعده رویایی برای المپیک پاریس

رکابزن ۲۱ ساله ایران گفت: در صورت اعزام شدن به المپیک پاریس دنبال قرار گرفتن بین ۵۰ نفر اول هستم و معتقدم این یک حرف، رویایی نیست.

علی لبیب در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ی لژیونر شدن خود بیان کرد: عضو یکی از تیم‌های اماراتی شدم تا در لیگ داخلی این کشور شرکت کنم اما برای مسابقاتی که  تحت نظر اتحادیه جهانی دوچرخه سواری(UCI) هستند، با یک تیم خارجی دیگر قرار داد بستم که ماه آینده آن را اعلام می کنم. قرارداد خوبی هم با این تیم بسته‌ام و تا قبل از المپیک پاریس در مسابقات زیادی  شرکت خواهم کرد. امیدوارم  امتیازهای خوبی جمع کنم تا سال های آینده عضو تیم بهتری شوم.

تاثیر بازی‌های آسیایی در لژیونر شدن رکابزن ایران

لبیب در پاسخ به این پرسش که عملکردش در بازی های آسیایی  در لژیونر شدندش موثر بوده است؟ تاکید کرد: تیم‌ها براساس امتیاز UCI هر ورزشکار  را انتخاب می‌کنند و صرفا یک مسابقه خاص تاثیرگذار نیست. البته من در بازی‌های آسیای امتیاز خوبی گرفتم و امتیاز من ۲۰۰ بود که در آسیا امتیاز خوبی محسوب می‌شود.

فدراسیون رکابزن جوان به المپیک می فرستد

رکابزن ایران در مورد شانس خود برای اینکه یک سهمیه ایران به او برسد و در المپیک پاریس شرکت کند، تصریح کرد: با توجه به اینکه در بازی های آسیایی نتیجه خوبی گرفتم، تلاشم را خواهم کرد که این سهمیه به من برسد و اعزام شوم. فدراسیون می خواهد یک نفر جوان اعزام کند. در دوره های قبل، نفرات سن بالا به بازی‌های المپیک رفتند اما از دوچرخه پیاده شدند و نظر فدراسیون بر این است  اگر قرار است این اتفاق بیفتد حداقل یک رکابزن جوان را اعزام کنند. امیدوارم سال خوبی تا المپیک داشته باشم و بتوانم به این بازی‌ها اعزام شوم.

 قرار گرفتن بین ۵۰ نفر اول المپیک رویایی نیست

لبیب در پاسخ به این پرسش که با توجه به نتیجه نگرفتن رکابزنان ایران در المپیک، ترس از این بازی‌ها را ندارد؟ بیان کرد: مسیر المپیک ۲۶۰ کیلومتر است و هیچ رکابزن ایرانی تجربه چنین مسابقه‌ای را ندارد. اگر در المپیک شرکت کنم، امیدوارم با یک نتیجه خوب مسابقه را تمام کنم و صرفا رسیدن به خط پایان مد نظر نیست و جزو ۴۰ - ۵۰ نفر اول مسابقه را تمام کنم.

 او در پاسخ به پرسش دیگری مبنی براینکه قرار گرفتن بین ۵۰ نفر اول المپیک شدنی است؟ تصریح کرد: بله شدنی است و رویایی نیست. کشورهای آسیایی مانند مغولستان و قزاقستان این نتیجه را گرفته اند و این کشورها ورزشکارانی هم سطح ما دارند. تنها تفاوت بین ما و آنها این است که آنها تیم های خوبی دارند و ما نداریم.

رکابزن جاده ایران افزود: تیم جدیدم خیلی به من کمک می‌کند. فدراسیون هم با کمیته ملی المپیک صحبت می‌کند تا حمایت از ورزشکاران بیشتر شود و با کمترین دغدغه آماده شویم. دغدغه من مالی است. قبل از بازی‌های آسیایی فدراسیون  هوای من را داشت و دوچرخه خرید و آن را به من داد. المپیک چون مهمتر است، حمایت‌ها بیشتر می‌شود.

بیشتر بخوانید:

سناریوی تکراری دوچرخه‌سواری ایران در المپیک

یک سهمیه المپیک پاریس برای دوچرخه‌سواری جاده ایران

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۷ آذر ۱۴۰۲ / ۱۵:۲۸
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1402090704980
  • خبرنگار : 71468