چشمان باز و بسته اروپا بر حقوق بشر

تنها با یک بررسی ساده در اینترنت می‌توان به این نتیجه رسید که ادعاهای حقوق بشری اروپایی‌ها فقط ژست توخالی و نمایش است. از زمان شروع حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه بیش از ۱۵ هزار غیرنظامی به شهادت رسیده‌اند که ۱۱ هزار نفر آنها زن و کودک هستند، با این حال پارلمان اروپا که خود را نماد به اصطلاح حقوق بشر و ارزش‌های انسانی می‌داند حتی برای حفظ ظاهر یک بیانیه ساده یا یک قطعنامه خشک و خالی علیه صهیونیست‌ها صادر نکرد.

به گزارش ایسنا، « چشمان باز و بسته اروپا بر حقوق بشر » عنوان یادداشت روز در روزنامه وطن امروز به قلم مهدی گرگانی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
 
در حالی ‌که همه نگاه‌ها در سراسر جهان به جنگ رژیم تروریست صهیونیستی علیه مردم غزه دوخته شده است، پارلمان اروپا در ادامه فرافکنی‌های ضدایرانی خود قطعنامه‌ای را به بهانه مسائل حقوق بشری در ایران تصویب کرد. نمایندگان پارلمان اروپا در قطعنامه خود ضمن مداخله در امور داخلی ایران، بازداشت جاسوسان در ایران را سیاست گروگانگیری خوانده و خواستار قرار گرفتن سپاه پاسداران در لیست گروه‌های به اصطلاح تروریستی و تحریم رئیس‌جمهور ایران شده‌اند.

۱- پارلمان اروپا در شرایطی به فکر مسائل حقوق بشری در ایران افتاده است که رژیم صهیونیستی از متحدان اصلی اتحادیه اروپایی به باور کارشناسان و همه مردم دنیا در حال ارتکاب جنایات جنگی در غزه و فلسطین اشغالی است. در این شرایط نمایندگان اروپایی به جای بررسی و صدور قطعنامه علیه جنایات رژیم صهیونیستی به فکر چند زندانی دوتابعیتی یا خارجی در ایران هستند که به جرم‌های مختلف از جمله جاسوسی و اقدامات ضدامنیتی در ایران زندانی هستند. در واقع پارلمان اروپا به جای بررسی مهم‌ترین دغدغه افکار عمومی دنیا به فکر سیاسی‌کاری و مسائل مورد علاقه خود است؛ اقدامی کاملا عامدانه و برنامه‌ریزی شده از سوی دولت‌های اروپایی با همکاری نمایندگان پارلمان اروپا برای منحرف کردن افکار عمومی جهان از درد و رنج مردم غزه و لاپوشانی جنایات تاریخی و فاجعه‌بار صهیونیست‌ها در فلسطین اشغالی. 

۲- اگر نمایندگان پارلمان اروپا واقعا دغدغه حقوق بشر دارند، چرا چشمان‌شان را روی نقض حقوق مردم کشورهای خود از سوی دولت‌های اروپایی بسته‌اند. طی هفته‌های گذشته در بسیاری از پایتخت‌های اروپایی مردم در حمایت از غزه و ضد رژیم آپارتاید صهیونیستی به خیابان‌ها آمدند و تقریبا در همه این تظاهرات‌ها با خشونت پلیس، ‌بگیر و ببند و تهدیدهای مختلف از جمله اخراج از محل کار یا اخراج از دانشگاه‌ها مواجه شدند. 
در حالی که در سراسر اروپا هیچ محدودیت یا ممنوعیتی برای تظاهرات حامیان اسرائیل وجود ندارد اما تظاهرات در حمایت از فلسطین با مداخلات شدید پلیس و بازداشت‌های گسترده همراه بوده و شاهد خفقان سیاسی در اروپا در زمینه حمایت از مردم مظلوم فلسطین هستیم. در فرانسه و انگلیس برگزاری هرگونه تظاهرات حمایت از فلسطین ممنوع اعلام شده و از آن به عنوان خطر اخلال در نظم و امنیت عمومی نام برده شد! دولت‌های اروپایی که حتی حقوق اولیه مردم خود در زمینه آزادی بیان و آزادی تجمعات را برنمی‌تابند، چطور می‌توانند دیگران را در زمینه حقوق بشر موعظه کنند و از آنها درباره مسائل امنیتی که ربط چندانی هم به حقوق بشر ندارد و در واقع حقوق جاسوس‌هاست، حساب‌کشی کنند؟ 

۳- تنها با یک بررسی ساده در اینترنت می‌توان به این نتیجه رسید که ادعاهای حقوق بشری اروپایی‌ها فقط ژست توخالی و نمایش است. از زمان شروع حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه بیش از ۱۵ هزار غیرنظامی به شهادت رسیده‌اند که ۱۱ هزار نفر آنها زن و کودک هستند، با این حال پارلمان اروپا که خود را نماد به اصطلاح حقوق بشر و ارزش‌های انسانی می‌داند حتی برای حفظ ظاهر یک بیانیه ساده یا یک قطعنامه خشک و خالی علیه صهیونیست‌ها صادر نکرد. حتی با معیارهای حامیان رژیم صهیونیستی نیز اصل تناسب در این جنگ به هیچ وجه رعایت نشده است و ریخته شدن ۴۰ هزار تن بمب روی سر مردم غیرنظامی نوار غزه هیچ تناسبی با عملیات توفان الاقصی که تنها با یکی دو مدل اسلحه آن هم کاملا مشروع علیه اشغالگران انجام شد ندارد. اکنون این سوال پیش می‌آید: آیا جنایات رژیم صهیونیستی در غزه مستحق یک محکومیت ساده (نه از سوی دولت‌های اروپایی که تکلیف‌شان معلوم است، بلکه از سوی پارلمان اروپا که خود را نماینده مردم اروپا می‌داند و تقریبا در بیشتر شهرهای اروپا علیه رژیم صهیونیستی تظاهرات کرده‌اند) نیست؟
۴- در هر ۲ مورد محکومیت نقض حقوق بشر در ایران و سکوت کشورهای اروپایی در برابر نسل‌کشی رژیم حرامی صهیونیستی، نقش آمریکا و لابی‌های صهیونیستی اظهرمن‌الشمس است. آمریکایی‌ها که خود بازیگر اصلی و گرداننده صحنه جنگ غزه هستند با کمک لابی‌های صهیونیست به دنبال منحرف کردن توجهات مردمی - رسانه‌ای از جنایات غزه و کمک به اسرائیل برای جبران شکست مفتضحانه ۷ اکتبر از مقاومت حماس هستند. قطعنامه ضدایرانی پارلمان اروپا و بیانیه تروئیکای اروپا علیه برنامه هسته‌ای ایران تنها ۲ مورد از اقدامات آمریکا و لابی‌های صهیونیستی طی همین چند روز گذشته برای به زیر کشیدن اخبار جنگ غزه و منحرف کردن افکار عمومی جهان بوده است.

۵ – غربی‌ها در مواجهه با حقوق بشر یک چشم باز و یک چشم بسته دارند؛ هر جا منافع آنها اقتضا کند چشمان‌شان باز و مدعی حقوق بشر می‌شوند و هر جا به سودشان نباشد چشمان خود را بر بدترین جنایات بشری می‌بندند. در جنگ اوکراین کشته شدن چند کودک را خوب می‌بینند اما در جنگ غزه کشته شدن چند هزار کودک را مصداق نقض حقوق بشر نمی‌دانند!

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۶ آذر ۱۴۰۲ / ۱۹:۰۶
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1402090604299
  • خبرنگار :