چرا بنیاد برکت به حوزه تامین امنیت غذایی ورود کرد؟

مدیرعامل بنیاد برکت گفت: باتوجه به ضرورت تامین امنیت غذایی در کشور بنیاد برکت به این موضوع ورود کرد و بر مسئله تولید موادغذایی متمرکز شد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد ترکمانه مدیر عامل بنیاد برکت گفت: کلیه اقدامات کشورها از نظر اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی منوط به تامین معیشت مردم است که مسئله مهم در این زمینه تامین امنیت غذایی است.

وی با بیان اینکه بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری موضوع امنیت غذایی مسئله درجه اول کشور است و نباید غفلت صورت بگیرد گفت: بنابر این موضوع امنیت غذایی مسئله حیاتی برای همه جوامع است.

مدیر عامل بنیاد برکت اظهار کرد: از ابتدای امسال بنیاد برکت با درک این شرایط به عنوان یک کار ویژه بر موضوع تامین امنیت غذایی متمرکز شد و طرح‌هایی را در زمینه زنجیره سبز(کشاورزی) و زنجیره آبی(آبزی پروری) اجرا کرد.

ترکمانه گفت: در موضوع امنیت غذایی چهار بعد نظیر فراهم کردن مواد غذایی ، در دسترس بودن محصولات کشاورزی، سلامت مواد غذایی و تاب آوری مواد غذایی بسیار اهمیت دارد.

مدیر عامل بنیاد برکت اظهار کرد: بنیاد برکت کار ویژه خود را بر موضوع تولید مواد غذایی قرار داد که بر اساس تعریفی که در الگوی کشت و سند آمایش سرزمینی وجود دارد باید حداقل تا سال ۱۴۰۶ بیش از ۱۴۵ میلیون تن مواد غذایی تولید شود.

وی افزود: در حال حاضر میزان تولید مواد غذایی در کشور ۱۲۵ میلیون تن است و فاصله‌ای که تا شرایط پیش‌بینی شده وجود دارد باید تلاش شود از طریق ارتقای بهره‌وری و اجرای طرح‌ویژه‌ها در حوزه تولیدات کشاورزی مورد پیگیری قرار گیرد.

ترکمانه گفت: از لحاظ فراهم کردن غذا تقریبا نیاز کشور از طریق تولیدات داخل کشور پوشش داده می‌شود اما این موضوع را باید با دید آینده نگری نگاه کرد و این فاصله ۲۰ میلیون تنی که از وضعیت موجود و وضعیت عادی وجود دارد نیازمند برنامه ریزی است که بتوانیم از زمین، آب و وضعیت کشاورزی به شکل خوبی استفاده کنیم.

به گزارش روابط عمومی بنیاد برکت، مدیر عامل بنیاد برکت گفت: در حوزه تامین امنیت غذایی کالاهای استراتژیک بسیار اهمیت دارد که بر اساس سیاست های کلی برنامه هفتم توسعه باید حداقل ۹۰ درصد تولیدات در حوزه کشاورزی در داخل کشور تولید شود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۶ آذر ۱۴۰۲ / ۱۵:۵۹
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1402090604133
  • خبرنگار :