سید موسی پورموسوی، صبح امروز (ششم آذرماه)، در آیین افتتاح اندیشکده حکمرانی در دانشگاه هرمزگان، به فلسفه تشکیل اندیشکده حکمرانی استانی اشاره و اظهار کرد: ظرفیت های بی نظیر و کم نظیری در حوزه نخبگانی در استان ها بهویژه در هرمزگان وجود دارد که باید از بهترینها بهره برد.
وی عنوان کرد: شیوه حکمرانی در کشور بصورت متمرکز در مرکز تصمیم گیری می کند که با توسعه و پیشرفت کشور در تمام زمینه ها باید اصلاحات در این زمینه اندیشیده شود.
مشاور رئیس مجلس به نقش مردم و نخبگان در حکمرانی پرداخت و تصریح کرد: در جمهوری اسلامی مردم به عنوان یک سرمایه بشمار میروند و هنر حکمرانی انقلاب اسلامی ایران با تمام کشورها تفاوت دارد که از مردم قدرت ساخته و توانسته در این زمینه موفقیتهای چشمگیری داشته باشد.
وی تاکید کرد: استان هرمزگان در محور دریا پایه با وجود بیش از ۲ هراز کیلومتر ساحل ظرفیتی را برای این طرح ایجاد کرده است و در نظام پرداخت مسائل با دیدگاه استانی ظرفیت سازی های بسیار عالی در اصلاح قوانین و اشراف و آگاهی در این حوزه انجام گرفته است.
مشاور رییس مجلس در پایان عنوان داشت: از نخبگان در دو حوزه ارائه پیشنهادات سیاستی یا به تعبیر ارائه نظرات و دیدگاه های مختلف و نیز پیشنهادات ترمیمی نیازمند نظردهی هستیم که می تواند برخی از این مباحث را سامان دهد.
با افتتاح اندیشکده حکمرانی شاهد توسعه ملی و استانی خواهیم بود
مصطفی ظهیرینیا، سرپرست دانشگاه هرمزگان نیز خاطرنشان کرد: در مباحث توسعه دو دیدگاه وجود دارد، نخست تمرکز گرا که مباحث توسعه را از فرایند تصمیم گیری و پیگیری از نهاد های بالادستی را انجام می دهد و دیگری غیر متمرکز.
وی افزود: در غیر متمرکز که همان پیگیری از ناحیه جریانات پایین دستی شروع و پشتیبانی می شود محسوب میگردد که مبتنی بر فعالیت گروههای مختلف مردمی است.
سرپرست دانشگاه هرمزگان ادامه داد: خلأ در موضوع حکمرانی در توسعه و پیشرفت یک امری قابل مشهود است که با این هدف استان هرمزگان به عنوان هجدهمین اندیشکده حکمرانی افتتاح می شود و با افتتاح این اندیشکده در استان هرمزگان شاهد توسعه ملی و استانی خواهیم بود تا اتاق فکر برای استان شکل گرفته و سبب تحولات اساسی شود.
انتهای پیام