حیدر سمیر کرم در گفت و گو با ایسنا، درباره عمده مشکلات موسسههای خیریه و مردمی در البرز افزود: مشکلی که تمام سمنهای مردمی با آن درگیر هستند، بحث سخت افزاری و تامین جا و فضای مورد نیاز است. مجمع خیرین حامی کودکان بازمانده از تحصیل در سراسر کشور یک تفاهم نامه به مدت سه سال با وزارت آموزش و پرورش منعقد کرده است. بر اساس یکی از مفاد آن، آموزش و پرورش متعهد شده که فضایی را برای اینکه مجمع بتواند از لحاظ اداری در آنجا متمرکز شود، فراهم کرده و در اختیار مجمع قرار دهد.
وی افزود: هر چند در بعضی از استانها این فضاها در اختیار مجمع خیرین آن استان قرار گرفته، ولی در استان البرز برای مجمع ما هنوز چنین چیزی اتفاق نیفتاده است. با توجه به شرایطی که مسکن در کشور و استان دارد، هنوز نتوانستهایم این فضا را فراهم کرده تا حداقل با کاهش هزینههای جاری، بودجهای که ذخیره میشود را برای خانوادههای تحت پوشش هزینه کنیم.
سمیر کرم ادامه داد: مشکل دیگر مجمع در رابطه با نشستهایی است که برای دانشآموزان برگزار میشود، این نشستها که با محوریت کلاسهای تربیتی، اردوهای فرهنگی و تفریحی بچهها است نیاز به استفاده از فضاها و امکاناتی دارد که عمدتا در اختیار نهادهای دولتی است. بنابراین مجمع مجبور است یا برای یک فضا هزینه زیادی متحمل شود و یا چون نهادهای دولتی عنوان میکنند درخواستهای از این نوع از ما زیاد دارند، در سیر طولانی پروسه مکاتبات اداری قرار گرفته و آنقدر در این روند کار به طول بیانجامد که نهایتا با کمک خیرین تصمیم به هزینه و اجاره فضا بگیریم تا سالن و برنامه برای این بچهها که برای ما مهم هستند، طبق روال و برنامه انجام شود.
مدیرعامل مجمع خیرین حامی کودکان بازمانده از تحصیل افزود: در حالی که این مجمع خیریه آموزشی یک نهادهای عمومی بوده و عملا مکمل سایر نهادهای دولتی است، علاوه بر این در فضای شهری واحد با سایر نهادها در حال فعالیت است و سعی و هدفش این است که آسیبهای این شهر را کمتر کند. بنابراین برای فراهم کردن فضا و امکانات باید به مجمع کمک بیشتری شود و در مورد استفاده از فضاها، سالنها و مراکز تفریحی و اردوگاههایی که در استان زیاد است، شرایطی فراهم شود که بتوان به صورت رایگان، در مدت زمان کوتاهتری از روند اداری معمول این فضاها را در اختیار بگیریم تا هزینههای جاری آن به نفع دانش آموزان تحت پوشش صرف شود.
انتهای پیام