تدوین سند راهبردی علوم دارویی دریایی

رئیس کارگروه جنوب فرهنگستان علوم پزشکی از تدوین سند راهبردی علوم دارویی دریایی با ایده دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد.

رئیس کارگروه جنوب فرهنگستان علوم پزشکی امروز، ۵ آذرماه در نشست این کارگروه در شیراز با اشاره به ظرفیت بالای فرهنگستان علوم پزشکی در جنوب کشور و معرفی به عنوان یکی از کاگروه‌های فعال در فرهنگستان علوم پزشکی کشور گفت: سند راهبردی علوم دارویی دریایی یک نوآوری در این حوزه محسوب می‌شود که همکاری بین دو مجموعه علوم پزشکی شیراز و بوشهر، نشانگر یک حرکت بین بخشی در راستای پیشبرد اهداف این صنعت و حوزه سلامت است.

کامران باقری لنکرانی با بیان اینکه سند راهبردی علوم دارویی دریایی با ایده دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز مطرح شده است، افزود: این برنامه هم‌اکنون با همکاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حال برنامه‌ریزی و پیاده‌سازی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست با اشاره به اهمیت برگزاری نشست‌های کارگروه جنوب فرهنگستان علوم پزشکی گفت: در این کارگروه از تجارب موفق اساتید و پیشکسوتان این حوزه، استفاده مطلوب می‌شود.

سیدوحید حسینی با بیان اینکه تفکر راهبردی اساتید، از سرمایه‌های مهم کشور به شمار می‌رود، افزود: اساتید افتخار دانشگاه هستند و با آینده‌نگری و تفکر راهبردی، باعث پیشرفت و ارتقای حوزه‌های مختلف در کشور می‌شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به تدوین سند راهبردی علوم دارویی دریایی و همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دستور تشکیل کارگروه پیگیری این سند راهبردی را صادر کرده و اعضای آن نیز در این نشست معرفی شدند.

حسینی همچنین بر ضرورت شناسایی، تحقیق، تفکر و به کارگیری ایده‌های نوآور و خلاقانه این کارگروه برای ارتقای علوم دارویی دریایی در جنوب کشور تاکید کرد.

محمود نجابت، مشاور عالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست بر اهمیت اجرای سند راهبردی علوم دارویی دریایی در جنوب کشور در راستای ارتقای سلامت جامعه و حوزه دارویی این منطقه تاکید کرد.

توانمندی حوزه سلامت جنوب کشور به عنوان قطب علوم دارویی دریایی

همچنین در این نشست سید علی ملک حسینی، استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی شیراز و عضو فرهنگستان علوم پزشکی، تاکید کرد: باید با نوآوری در علوم دارویی دریایی، جنوب کشور به عنوان یک قطب در این حوزه تبدیل شود و اعتباری که برای این پروژه در نظر گرفته می‌شود، به نفع مردم و کشور است.

استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز در این نشست، استفاده از ظرفیت دریایی، در حوزه سلامت به ویژه صنعت دارویی کمک کننده دانست.

ایرج نبی‌پور ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در زمینه علوم دارویی دریایی، تبدیل جنوب کشور به سکوی صادرات تولیدات فرآورده‌های دارویی دریایی و کسب مرجعیت علمی منطقه خلیج فارس در حیطه «فارماکوگنوزی دریایی» را جزو چشم‌انداز این سند عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، در این نشست اعضای کارگروه جنوب فرهنگستان علوم پزشکی نیز دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را در خصوص سند راهبردی علوم دارویی دریایی بیان کردند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۵ آذر ۱۴۰۲ / ۱۴:۵۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1402090503199
  • خبرنگار : 50649