به گزارش ایسنا، لاسلو کوور، رئیس پارلمان مجارستان گفت، به اعتقاد وی دولت فعلی آلمان مشغول از بین بردن این کشور با سرعتی حتی بیشتر از حکومت نازی متعلق به آدولف هیتلر است و سازمان ملل چیزی بجز یک شرکت صوری برای پروپاگاندا نیست.
به نوشته پایگاه راشاتودی، این قانونگذار ارشد پارلمان مجارستان که پیش از این هم سابقه مطرح کردن اظهارات جنجالی متعددی را داشته، سخنرانی آتشین جدیدی را در محل یک اجلاس با موضوع حفاظت از حاکمیت در شهر یاسآپاتی مجارستان مطرح کرد. او با انتقاد از دولت فعلی آلمان آن را با حکومت آلمان نازی تحت رهبری آدولف هیتلر مقایسه کرد.
کوور گفت: «وقتی آلمانیها دارند خودشان را با سرعتی بالا، شاید حتی سریعتر از عملکرد آدولف هیتلر از بین میبرند، ما دلیلی برای آنکه خوشحال باشیم نداریم.»
او ادامه داد: «هیتلر برای عملی کردن این کار به 12 سال زمان نیاز داشت، آنهایی که اکنون در برلین در راس کار هستند حتی برای زمینگیر کردن آلمان از هر لحاظ اعم از اقتصادی و اجتماعی حتی به 12 سال زمان هم احتیاج ندارند.»
این قانونگذار ارشد پارلمان مجارستان در ادامه سخنرانی خود شدیدا از اتحادیه اروپا و سازمان ملل نیز انتقاد کرد. او گفت، سازمان ملل صرفا یک «شرکت صوری» بدون داشتن هیچگونه وزنهای بوده و از آن تنها برای اهداف پروپاگاندا استفاده میشود.
کوور که از بنیانگذاران حزب دست راستی «فیدس» مجارستان است اتحادیه اروپا را با «پیمان ورشو»، یک نظام امنیتی منحله متعلق به دوران جنگ سرد که از سوی اتحاد شوروی سابق و وابستگان آن در اروپای شرقی از جمله مجارستان ایجاد شد مقایسه کرد. او ادامه داد، امروز عملا بروکسل همان نقشی را ایفا میکند که مسکو در آن زمان ایفا میکرد و بوداپست با خود اتحادیه اروپا سر جنگ ندارد بلکه با بروکراسی اروپا سر جنگ دارد.
او تاکید کرد: این اتحادیه خود ما هستیم.
کوور در ادامه این سخنرانی به دیوید پرسمن، سفیر آمریکا در مجارستان حمله و تاکید کرد، که عملا این فرستاده واشنگتن را با اهمیت نمیداند و از نظر او یک شخص «ناموجود» است.
رئیس پارلمان مجارستان اظهار کرد: «او یک عنصر نامطلوب نیست اما یک شخص ناموجود است. به عنوان مثال از نظر من او یک شخص ناموجود به حساب میآید که هر از چند گاهی سر و کلهاش پیدا میشود. من اصلا نمیدانم او چه کسی است و چه میخواهد. او قرار است مثلا سفیر باشد اما مثل یک سفیر عمل نمیکند.»
کوور خاطرنشان کرد، این که این دیپلمات آمریکایی چه چیزی را به دولت مجارستان و چه چیزی را به دولت متبوعش منتقل میکند اهمیتی ندارد چون ظاهرا پرسمن با این باور که میخواهد بر مجارستان حکومت کند به این کشور آمد.
انتهای پیام