جاسم محمدی امروز، چهارم آذرماه در نشست هماندیشی با مدیر عامل جمعین هلال احمر چهارمحال و بختیاری، ضمن تبریک سالگرد تشکیل بسیج مستضعفین و محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی، سه عنصر بصیرت، اخلاص و عمل به هنگام را از لزومات مردم هر جامعه دانست و اظهار کرد: در استان ۲۵۰ نفر از خواهران ۲۵ تا ۴۰ سال تحت پوشش کمیته امداد، آموزشهای امدادی را در کنار مهارتهای کارآفرینی برای تحقق این هدف آموختند.
وی هدف اصلی کمیته امداد را توانمندسازی خانوادهها برای رسیدن به خودکفایی در زمینههای مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی دانست و عنوان کرد: امیدآفرینی و ایجاد نشاط برای خانوادهها در کنار تابآوری و آمادگیهای روحی و جسمی همگانی در برابر مخاطرات از نتایج این طرح است.
مدیرکل کمیته امداد چهارمحال و بختیاری شرکت کردن بانوان در اجتماع و انجام خدمات اجتماعی را از دیگر دستاوردهای طرح ملی یاس (یاران آسیب ستیز) دانست و تصریح کرد: حضور زن در عرصه اجتماع، یکی از مسیرها برای توانمندسازی خانوادهها در زمینه اشتغال و کارآفرینی است.
وی با تاکید بر اهمیت مقوله اشتغال آفرینی و کارآفرینی افزود: اگر بتوانیم یک نفر از هر خانواده را به اشتغال با درآمد پایدار برسانیم بسیاری از مشکلات آن خانواده حل خواهد شد و ما را به هدفمان میرساند.
محمدی رسانه را ابزاری قدرتمند در رفع مشکلات مردم دانست و گفت: استفاده از این ظرفیت برای تبیین فعالیتهای انجام شده با هدف امید آفرینی در عموم مردم باید مورد توجه قرار گیرد.
در ادامه مسعود مثنوی مدیرعامل جمعیت استان چهارمحال و بختیاری هدف از اجرای طرح یاس را دسترسی سریعتر مردم به خدمات امدادی بیان کرد و گفت: این طرح با نگاه به توانمندسازی و کارآفرینی و خودکفایی افراد تحت پوشش کمیته امداد در ۱۸ خانه هلال سطح استان اجرا شده که افراد تحت پوشش ضمن گذراندن آموزش امداد و کمکهای اولیه، فعالیتهای کارآفرینی را نیز میآموزند.
وی در خصوص ضرورت همپوشانی برای خدمت رسانی، خاطرنشان کرد: این طرح دربرگیرنده مباحث کارآفرینی، آسیبهای اجتماعی و تربیت امدادی است.
انتهای پیام