سید محمدرضا طالبی امروز ۴ آذر در سومین جلسه کمیته توسعه مشارکت های مردمی و کمیته استانی یاریگران زندگی در روستا اظهار کرد: این جلسه با دو محور مجمع خیرین برای توسعه مشارکت های خیرین در راستای اقدامات مقابله ای اعتیاد و نیز طرح فرهنگی یاریگران زندگی در روستا برگزار شد.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه اگر از خیرین در بازدیدها دعوت به عمل آید تا در حوزه کمک به بهبود یافتگان مواد مخدر مشارکت خوبی خواهند داشت، تصریح کرد: مجمع خیرین توسعه مشارکت ها در دی ماه امسال راه اندازی خواهد شد تا مباحث اشتغال و تسهیلات بهبودیافتگان در آن دنبال شود.
معاون استاندار، یاریگران زندگی را طرحی فرهنگی عنوان کرد که اگر در زمان خودش به درستی انجام شود از طرح های سلبی نتایج بیشتری در حوزه اعتیاد خواهد داشت.
طالبی با بیان اینکه طرح یاریگران زندگی در روستاهای با آلودگی بیشتر به مواد مخدر در راستای آموزش و ایجاد نشاط اجرا می شود، متذکر شد: در این طرح معتادین در راستای درمان و اشتغال هدایت می شوند.
وی با اشاره به اینکه در این طرح هر سال ۳۰ درصد از کل جامعه روستایی شناسایی شده و تحت پوشش قرار می گیرند، اظهار کرد: این طرح با شتاب در استان خراسان جنوبی در حال انجام است و ۲۵۰ روستای شناسایی شده به ۳۳۰ روستا افزایش یافته است.
به گفته وی؛ در حوزه اجرا باید کمیته بیطرف ارزیاب و محققی، وضعیت را ببیند تا اقدامات رصد شود و ببینیم چند نفر در این طرح متقاعد شده و اعتیاد را ترک کرده اند لذا بازخورد طرح یاریگران باید گرفته شود تا به سمت اقدامتی برویم که نتیجه بخش باشد.
معاون استاندار با اشاره به فراهم شدن زمینه اشتغال ۱۵ بهبودیافته، گفت: موضوع اشتغال این قشر باید فراهم شود تا بهبودیافتگان به بهانه بیکاری به دنبال استعمال مواد مخدر نروند، این اشتغال برای رجوع معتادین به کمپ های ترک اعتیاد هم ایجاد انگیزه خواهد کرد.
طالبی خواستار نظارت بعد از پرداخت تسهیلات به بهبود یافتگان شد و افزود: تسهیلات پرداختی باید در راستای شغل مورد نظر هزینه شود چرا که دولت هزینه زیادی برای ترک اعتیاد معتادین در کمپ ها دارد.
وی در پایان پرداخت تسهیلات کارفرمایی را مؤثرتر از تسهیلات خویش فرمایی در حوزه اشتغال افراد بهبود یافته عنوان کرد.
انتهای پیام