کریمی:

ضرورت کاهش بروکراسی در شهرداری اراک/ این شهر از نظر زمین در مضیقه است

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید بروکراسی ایجاد شده در شهرداری اراک کاهش یابد تا کار مردم تسهیل و تسریع شود.

 علی‌اکبر کریمی امروز، چهارم آذرماه ۱۴۰۲ در آیین معارفه شهردار اراک بیان کرد: شهرداری اراک در طول به لحاظ ایجاد سازمان‌ها و معاونت‌های مختلف گسترش بسیاری داشته است و جا برای ارائه خدمت به مردم بسیار است.

وی با تاکید بر اینکه از یک شهردار مجرب انتظار می‌رود، گره‌های بزرگ موجود در شهر که برای مردم چالش آفرین شده است را باز کند، گفت: یکی از مهمترین مسائل در شهر اراک، ایجاد فضای توسعه شهری است. بیش از ۲۰ سال است که اراک در طرح‌های جامع و تفصیلی قفل شده است و طرح جامع جدید نیز این وضعیت را تداوم بخشیده است. باید به کمک طرح تفصیلی در دست تهیه، توسعه شهر اراک در دستور کار قرار گیرد. این شهر از نظر زمین در مضیقه است و این امر اراک را به شهری گران تبدیل کرده است.

کریمی در خصوص توسعه دسترسی شرقی به غربی در اراک بیان کرد: طرح ۵۸ متری حذف شد که کار غلطی بود و تا امروز جایگزین مناسبی نداشته است.

وی خواستار تقویت فضای سبز اراک به دلیل آلودگی هوا شد و گفت: طی ۱۵ سال اخیر موظف به توسعه هزار هکتار فضای سبز بوده‌ایم که شاید تا امروز حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ هکتار فضای سبز ایجاد شده باشد، از طرفی حفظ فضای سبز موجود به خوبی انجام نشده و وضعیت خوبی را در سنجان و کرهرود شاهد نیستم. البته طرح مطالعاتی در خصوص قنات ناصری و سنجان و کرهرود در دست انجام است که می‌تواند توسعه فضای سبز را رقم بزند.

کریمی گفت: با توسعه ناوگان حمل و نقل می توانیم کاهش تردد خودروها را به ویژه در مرکز شهر رقم بزنیم، همچنین با توجه به راهبرد وزارت صمت برای توسعه وسایل حمل و نقل عمومی برقی و اینکه تزریق ۱۰۰ هزار دستگاه برای برخی از شهرها در دستور کار است، باید در اراک نیز از این ظرفیت نهایت بهره‌برداری صورت گرفته و استفاده از حمل و نقل برقی در اولویت شهرها قرار گیرد.

وی اضافه کرد: با توجه به توسعه زیاد ساختار شهرداری، بروکراسی زیادی در این مجموعه ایجاد شده است و انتظار می‌رود که شهردار جدید اراک نظام اداری بروکراتیک در شهرداری اراک را کاهش دهد تا کار مردم تسهیل و تسریع شود.

به گزارش ایسنا؛ داوود قربانی رییس شورای شهر اراک نیز در این آیین اظهار کرد: برای ایجاد وحدت و همدلی که قطعا رشد و توسعه شهر اراک را به همراه خواهد داشت، باید همه ارکان شهر در کنار هم باشند. البته این وحدت نیازمند یک بازتعریف است تا ضمن حفظ منافع شهر، تحولات خوبی در اراک حاصل شود.

وی گفت: طی ۲ سال اخیر اتفاقات خوبی در شهر اراک رقم خورده است که بخشی از آن شامل توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی است. تاکنون ۱۰۰ دستگاه اتوبوس، ۷۰ دستگاه ون و میدل باس خریداری شده است و تزریق آن به محلات کم برخوردار نیز در دستور کار قرار گرفت و در کنار آن برای کمک به کاهش آلودگی هوا، این ناوگان توسعه یافت.

قربانی با تاکید بر لزوم افزایش نشاط اجتماعی و امیدآفرینی گفت: اراک در بحث نشاط اجتماعی در بین شهرهای کشور حداقل امکانات را در اختیار دارد و تلاش شد که عمده زیرساخت در تفرجگاه نورالشهدا(دره گردو) آماده شود. امیدواریم که پارک هیجانی در این منطقه ایجاد شود که البته کافی نیست، اما به توسعه زیرساخت‌ها کمک می‌کند.

وی تصریح کرد: وحدت یکی از ارکان مهم در بین اعضای شوراست، اما باید بین مجموعه شهرداری و مدیران استانی نیز وجود داشته باشد که شهردار اراک می‌تواند نقش موثری در این راستا داشته باشد.

رییس شورای شهر اراک با اشاره به روند احداث میدان امام خمینی(ره) و میدان امام حسین(ع) و با بیان اینکه که این روند سرعت بالایی داشت و اتفاق خوبی در این راستا رقم خورد، اظهار کرد: در مباحث فرهنگی طی دو سال اخیر اتفاقات خوبی رقم خورد، در محرم و اربعین، شهرداری بیشتر از انتظارات عمل کرد و امیدواریم که در دوره جدید مدیریت شهر، اتفاقات مطلوب‌تری رقم بخورد.

وی گفت: ظرفیت شهر اراک بسیار بالاست و امیدواریم که اتفاقات تحولی خوبی انجام گیرد تا توسعه فرهنگی، اجتماعی و تفرجگاهی را شاهد باشیم.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۴ آذر ۱۴۰۲ / ۱۷:۳۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402090402515
  • خبرنگار : 50210