علیاصغر پورعزت، امروز (شنبه، ۴ آذر ماه) با اشاره به ضرورت ایجاد دانشکده «حکمرانی» در استان کردستان، اظهار کرد: ایده ایجاد این دانشکده به سالهای ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷ و زمانی که ضرورت ایجاد این دانشکده برای کشور مطرح شد، برمی گردد که در آن دورههای آموزشی سرفصلهایی تهیه شد، اما مورد استفاده قرار نگرفت، چون کادر مناسبی برای تدریس این سرفصلها وجود نداشت.
وی با اشاره به برخی عوامل که موجب شکل نگرفتن این دانشکده در کشور شده بود، ادامه داد: با پیگیریهای انجامشده در سال ۱۴۰۰ مقالهها و کتابی برای تاسیس این دانشکده منتشر شد که با پیگیریهای انجامشده، اکنون با مجموعهای از بهترین اساتید کشور و نخبگان ملی اداره میشود.
رئیس دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران بیان کرد: استاندار کردستان از آمادگی برای تاسیس این دانشکده در کردستان خبر داده و امید است این دانشکده بتواند در راستای حل مشکلات اقتصادی استان نقش مهمی ایفا کند.
وی با بیان اینکه حکمرانی موضوعی نیست که هر دانشگاهی بتواند آن را تدریس کند، افزود: دانشگاه تهران باید با ارتباط با دانشگاههای محلی و بهرهگیری از استعداد آنها، زمینههای تدریس دروس دانشکده حکمرانی را فراهم کند، تا ایجاد امکان شعبه در سراسر کشور ایجاد شود. امید است دانشگاه کردستان هم با توجه به ظرفیتهایی که دارد، مجوز تاسیس این دانشگاه را بگیرد.
رئیس دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران با اشاره به سیر حکمرانی در تاریخ، گفت: استفاده از ظرفیتهای محلی، برانگیختگی و شوق بیشتر برای حل مساله در محل، مواجهه صادقانه با نبودن تمرکز، ویژهسازی آموزش با توجه به مساله ویژه محلی و ویژهسازی پژوهش با توجه به مسائل ویژه محلی، از مهمترین اهداف ضرورت ایجاد دانشکده حکمرانی در استانهاست.
انتهای پیام