سرهنگ سیدعلی میراحمدی در جلسه قرارگاه مبارزه با قاچاق کالا که با محوریت برنامهریزی برای خودروهای سواری فعال در انتقال کالای قاچاق برگزار شد، اظهار کرد: مهمترین رویکرد فرماندهی انتظامی در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز، پیشگیری، پیشبینی و مبارزه است.
او مبارزه با قاچاق کالا و ارز را مهمترین ماموریت پلیس امنیت اقتصادی اعلام و بر لزوم تعامل و همکاری دیگر ردههای فراجا با پلیس تاکید کرد.
جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان به عزم جدی نظام برای مقابله با قاچاق کالا اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به دستورالعملهای صادره از ستاد کل نیروهای مسلح، در امر مقابله با قاچاق کالا و ارز باید از ظرفیت سایر نیروهای مسلح نیز بهره برد.
وی با اعلام اینکه برخورد با خودروهای تندرو موسوم به شوتی که حامل کالای قاچاق هستند، در دستور کار فراجا است، گفت: پلیس امنیت اقتصادی در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید مانند گذشته بدون مماشاتی با هیچ نهاد و شخصی، به تلاش و مبارزه جدی خود با این پدیده ادامه دهد.
سرهنگ میراحمدی بر نقش رسانهها در مأموریت مبارزه با قاچاق کالا تأکید و بیان کرد: اگر مردم آسیبهای کالای قاچاق و آثار مخرب ناشی از آن را بر اقتصاد، بیکاری، سلامت و بهداشت دریابند، در استفاده از کالاهای داخلی مشارکت بیشتری خواهند داشت و این امر فقط با قدرت نرم رسانهها تحقق خواهد یافت.
وی خانوادهها را از استفاده از کالای قاچاق برحذر داشت و درباره اثرهای فرهنگی ناشی از مصرف برخی کالاها، گفت: وقتی کالاهای لوکس و زینتی فرنگی وارد زندگی مردم میشود، کمکم فرهنگ اشرافیگری و شیفتگی به غرب در ذهنها رسوخ و مقدمه اضمحلال فکری و آنچه دشمن در پی رسیدن به آن است، فراهم میشود.
جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان بر تعامل و همکاری تنگاتنگ پلیس امنیت اقتصادی با سایر نهادها برای مبارزه جدیتر با قاچاق کالا و ارز تأکید کرد و افزود: امنیت، یک مقوله فرابخشی است و باید سهم سایر دستگاهها و سازمانها در کاهش جرایم اقتصادی را احصا و از آنها مطالبهگری کنید.
انتهای پیام