به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه چهارشنبه هشتم آذر ماه ساعت ۱۶ الی ۱۸، با تدریس دکتر سید غلامرضا موسوی ـ استاد مهندسی بهداشت محیط دانشگاه تربیت مدرس و پژوهشگر، در بستر فضای مجازی برگزار میشود.
یکی از روشهای تصفیه فاضلاب استفاده از راکتور ناپیوسته متوالی ( Sequencing Batch Reactor) است. این روش یکی از فرایندهای بیولوژیکی هوازی رشد معلق تصفیه فاضلاب است که بهصورت یک راکتور پر و خالی شونده با اختلاط کامل به کار برده میشود. در حالیکه این فرایند بازده مطلوبی که در حذف آلایندهها دارا است، ولی دارای معایبی از جمله هزینه نگهداری زیاد، امکان گرفتگی تجهیزات هوادهی طی سیکل کاری و نیاز به یکنواختسازی پساب خروجی است. سیستم ارتقا یافته این فرایند که تحت عنوان ASBR مطرح شده است و در زمره روشهای نوین تصفیه فاضلاب یاد میشود مبتی بر اصول لجن فعال و هوادهی ممتد با جریان ورودی مداوم بدون رخداد پدیده اتصال کوتاه هیدرولیکی طی دوره تخلیه است. مداوم بودن جریان در فرایند ASBR باعث کاهش حجم حوضچه تا حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد شده است. در این فرایند نیاز به حوضچه ته نشینی اولیه نبوده و نیز اکسیداسیون مواد آلی، نیتریفیکاسیون و دنیتریفیکاسیون و حذف بیولوژیکی فسفر و ته نشینی در یک حوضچه انجام میشود.
در این کارگاه علاوه بر تشریح فرایند SBR و بررسی نحوه کارکرد و مزایا و معایب آن، به تشریح کامل فرایند ارتقا یافته این سیستم (ASBR) پرداخته شده و در ادامه کارگاه اصول طراحی فرایند ASBR نیز ارائه خواهد شد.
علاقهمندان میتوانند جهت ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر با شناسه http://Telegram.me/SMirali8541 و شماره تماس ۰۹۳۶۵۲۹۸۵۴۱ ارتباط برقرار کنند.
انتهای پیام