سیدمحمدرضا هاشمی ، استاندار سمنان در این آیین اظهار کرد: ۳ آذر ماه ۱۴۰۲ ، بعنوان یک روز بیادماندنی در تاریخ استان سمنان ثبت خواهد شد.
وی با بیان اینکه یکی از آثار و برکات برگزاری منظم جلسات شورای فرهنگی استان ، انتخاب سمنان بعنوان پایتخت کتاب ایران است، ادامه داد: امیدواریم حضور سفیر عربستان در استان ، موجب ارتقاء بیش از پیش روابط فرهنگی ، اقتصادی و ...میان عربستان سعودی و جمهوری اسلامی ایران و بویژه استان سمنان گردد.
استاندار سمنان افزود: از محل سفر ریاست جمهور به استان سمنان ، ۲۸۰ میلیارد تومان اعتبار به حوزه فرهنگی اختصاص یافت که بواسطه آن عملیات عمرانی و اجرایی هفت پروژه فرهنگی و هنری که بیش از ده سال معطل مانده بود ، آغاز شد.
وی ادامه داد: استان سمنان به عنوان استان اندیشه ، فکر ، دانش و ایمان مشهور است و این موضوع در کلام رهبر معظم انقلاب در سفر به استان سمنان تاکید شد.
به گزارش ایسنا، هاشمی با بیان اینکه ۷۶ کتابخانه در استان سمنان موجود است، تصریح کرد: ۵۲ هزار نفر در استان ، عضو کتابخانه های عمومی هستند.
وی گفت: امیدواریم با انتخاب سمنان به عنوان پایتخت کتاب ایران ، شاهد اعتلای بیش از پیش کتاب و کتابخوانی در استان باشیم.
استاندار سمنان با بیان اینکه فضای مجازی برای ما اهمیت دارد اما هیچگاه قابل مقایسه با جایگاه و اهمیت کتاب نخواهد بود، اضافه کرد: هر قدر در خصوص توسعه کتابخانههای مشارکتی ( مردم محور) تلاش شود ، این امر موجب رشد و اعتلای فرهنگ در استان خواهد بود.
وی بر لزوم توجه به آگاهی بخشی به مردم و جوانان تاکید و اظهار کرد: امید که با توسعه سطح آگاهی ، شاهد پویایی و مشارکت فعال مردم در عرصه انتخابات ۱۱ اسفند باشیم.
انتهای پیام