محمد مهدی نوری در حاشیه رویداد هنری بنت رسول الله خیمه بانوان هنرمند هیئتی در گفت و گو با ایسنا خاطرنشان کرد: این رویداد در رشته های هنری تصویرسازی، نقاشی، پوستر، حروف نگاری و نگارگری انجام شده است.
نوری با بیان اینکه این هنرمندان شهرهای تهران، اصفهان، قم و کاشان هستند و ۳۰ نفر در این رویداد شرکت کردند، ادامه داد: این کارگاه به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) برگزار شده است که بیشتر آثار در زمینه تصویرسازی است و رشته های دیگر هم نیز حضور دارند.
استاد راهنمای کارگاه بنت رسول الله درباره اثربخشی این رویداد گفت: در این اتفاق هنرمندان کنار هم هستند و آثار یکدیگر را میبینند و تولیدات خود را در این برنامه ارائه میدهند و خود به خود باعث رشد و پیشرفت سطح هنری شان میشود.
نوری افزود: ضمن اینکه برخی از هنرمندان از تکنیکهای استفاده میکنند که برای بقیه تازگی دارد و یادگیری این تکنیکها در کنار تکنیکهای آموخته شده باعث ارتقاء سطح هنری شان میشود.
وی درباره ارتباط هنرمند با آثار خود و نگاه مذهبی در ارائه کار، گفت: در کارهای مذهبی، هنرمند باید فطرت پاک داشته باشد و از این مهم در ارائه آثار خود استفاده کند، البته هنرمندان در ارائه آثار خود از فطرت پاک درونی خود استفاده میکنند و این مهم در آثارشان هویدا است تا بتوانند آن را به زبان هنر به بقیه انتقال دهند.
نوری درباره بازتاب آثار این رویداد در جامعه، بیان کرد: اکثر این هنرهای تصویری در پوستر، بنر شهری، چاپ روی تیشرت، استفاده روی ماگ و پیکسل یا تصویرسازی در کتاب کودک استفاده میشود.
این هنرمند ادامه داد: تاکید ما بر این است که آثار کاربردی باشد تا بتوان از آن ها استفاده کرد و این آثار در نهایت در فضای مجازی قابل برداشت برای استفاده کنندگان است.
نوری درباره زمان برگزاری این رویداد اظهار کرد: این رویداد روز پنجشنبه ۲ آذر ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۸ تا ۱۸ در جمکران، پلاک ۳۱۳ برگزار شد.
به گزارش ایسنا، خیمه بانوان هنرمند هیأتی بیش از یک سال است به صورت خودجوش و توسط هنرمندان خانم برای تولید محتوا شروع به کار کرده است، خیمه در تمام استان ها فعالیت دارند و به مناسبتهای مختلف آثار ارائه می دهند.
انتهای پیام