درویش علی حسن زاده ظهر امروز چهارشنبه یکم آذرماه ۱۴۰۲ در ششصد و بیست و سومین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گلستان که با حضور مدیرکل دفتر سرمایه گذاری و اشتغال استانداری برگزاری شد، اظهار کرد: آنچه از مهمترین اهداف و برنامههای دولت سیزدهم بوده رفع موانع تولید و تعیین تکلیف واحدهای تولیدی و صنعتی راکد و نیمه فعال است.
وی با بیان اینکه در همین راستا جلسات متعددی با مقامات کشوری، مدیران استانی و سرمایه گذاران بخش خصوصی تشکیل شده است، ادامه داد: مهمترین هدف کارگروه تسهیل در روند تولید و رفع مشکلات و موانع موجود در مسیر تولید آن شرکت ها در استان بوده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان با تأکید بر اینکه مشکلات واحدهایی که در سامانه بهین یاب ثبت شده، مورد بررسی قرار میگیرد، خاطرنشان کرد: در ششصد و بیست و سومین جلسه، مشکلات واحدهای تولیدی شرکت تعاونی «بلور دانه گلستان» تولیدکننده نمک یددار و شرکت صنایع غذایی «کامنوش» تولیدکننده رب گوجه فرنگی و پوره سیب، بررسی و تصمیمات لازم جهت رفع مشکلات آنها اتخاذ شد.
وی با اشاره به اینکه مشکلات این واحدها در حوزه بانک ملی، اداره کل امور مالیاتی و شرکت گاز استان گلستان بود، اضافه کرد: با همکاری نمایندگان دستگاههای مرتبط، راهکارهای رفع موانع تولید آنها بررسی و اقدامات برون رفت این واحدها تعیین تکلیف شد.
حسن زاده با بیان اینکه در جلسه پیشین کارگروه مشکلات واحدهای تولیدی «چاپخانه مکی، پارس ایده سبز، شرکت فاطمه جودانه و شرکت علیرضا مقدم راد» در حوزه بانکهای صنعت و معدن، ملی و سپه و مدیریت امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی بررسی و تصمیمات لازم جهت رفع این مشکلات اخذ گردید.
به گزارش ایسنا، کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گلستان با حضور تعدادی از مدیران و کارشناسان استانی در محل سالن جلسات اداره کل صنعت، معدن و تجارت گلستان برگزار شد.
انتهای پیام