به گزارش ایسنا، جمال جمعه، عضو دبیرخانه کمیته ملی جنبش تحریم رژیم صهیونیستی و لغو سرمایهگذاریها در اراضی اشغالی (بیدیاس) در حاشیه تجمع و کنفرانس مطبوعاتی مقابل میدان و مجسمه نلسون ماندلا در شهر رامالله در گفتگو با سایت العربی الجدید اظهار کرد: کشورهای جهان جنوب نزدیک به ۸۵ درصد از جمعیت جهان را تشکیل میدهند، آنها از قدرت اقتصادی برخوردار بوده و عمده تجارت اسرائیل در زمینههای اسلحه، آموزش و فناوری با این کشورها است.
جمال جمعه با اشاره به اینکه از کشورهای جنوب انتظار میرود گامهای موثرتری از برپایی تظاهراتها در خیابانها و توقف روابط در پیش بگیرند، تاکید کرد: آنچه بر اقتصاد رژیم اشغالگر تاثیر میگذارد، تحریم، بازگرداندن سفرا و نیز لغو تمامی توافقنامههای نظامی با رژیم اشغالگر است به ویژه که زرادخانه نظامی که این کشورها تامین میکنند، در کشتار جمعی ساکنان نوار غزه استفاده میشود، در شرایطی که رژیم اشغالگر باید به دادگاههای بینالمللی جنایات جنگی برده شود، نباید روابطی تجاری و عادی با آن وجود داشته باشد.
این عضو کمیته ملی جنبش بیدیاس گفت: فراخوانی که جنبش داده، در چارچوب هماهنگی با کمیتههای همبستگی موجود در کشورهای مختلف جنوب است، کل ساختار بینالمللی و ساختار حقوق بشر بر سر دو راهی قرار دارد و از کشورهای جنوب انتظار میرود در تنظیم قوانین بینالمللی، بازگرداندن اعتبار به ساختار بینالمللی و رهایی آن از چنگال کشورهای امپریالی و استعمارگری که از آنها برای توجیه جنایات اسرائیل استفاده کرده و زمانی که جنایات جنگی انجام میشوند، آنها را نادیده میگیرند، نقش موثری را ایفا کنند.
تجمع و کنفرانس مطبوعاتی مقابل مجسمه نلسون ماندلا در رامالله با حضور دانشآموزان، نهادهای جامعه مدنی و فعالان اجتماعی با هدف اعمال فشار بر کشورهای جهان جنوب (آمریکای لاتین، آفریقا و آسیا) جهت اتخاذ اقداماتی موثر، توقف کشتار جمعی در نوار غزه، اجرای فوری آتشبس و ممنوعیت فعالیتهای نظامی و نیز محاکمه رژیم صهیونیستی بابت جنایاتش در غزه برگزار شد و شرکتکنندگان با سر دادن شعارهایی برقراری آتشبس فوری در نوار غزه و محاکمه رژیم صهیونیستی بابت جنایاتش را خواستار شدند.
کمیته ملی فلسطین برای تحریم رژیم صهیونیستی در این کنفرانس مطبوعاتی تاکید کرد که این تجمع و فراخوان در راستای تلاش برای توقف کشتار جمعی، تقویت و گسترش مبارزه برای برچیدن ساختار استعمار-شهرکنشینی و آپارتاید اسرائیل همانگونه که آپارتاید در آفریقای جنوب از بین رفت و نیز جهت درخواست برای پایان دادن به تبانی و فراخوان برای همبستگی موثر و و نه فقط یک همبستگی لفظی برگزار شد.
تالا غنام، هماهنگکننده کمپینهای داخلی در جنبش بیدیاس از کشورها و ملتهای جهان جنوب و تمامی ملتهای جهان خواست ۲۹ نوامبر جاری در روز جهانی همبستگی با مردم فلسطین برای توقف رژیم آپارتاید و کشتار جمعی اسرائیل شرکت کرده و تظاهراتها و فعالیتهای مسالمتآمیز را گسترش داده و همبستگی خود را جهت توقف جنایات کشتار جمعی اعلام کنند.
جنبش بیدیاس از ملتها خواست اعتصابها و تحصنهای شغلی را علیه تصمیمگیرندگان سیاسی و شرکتهای حامی آپارتاید و کشتار جمعی به ویژه شرکتهای اسلحهسازی و سرمایهگذاری و نهادهایی چون رسانهها، دانشگاهها و موسسههای فرهنگی حامی آنها در پیش بگیرند.
همچنین این جنبش از کشورهایی که مسیر انتقال سلاح برای رژیم صهیونیستی هستند، خواست همانند آنچه در بلژیک، آمریکا و اسپانیا انجام شد، با حمایت از اتحادیههای کارگری که مخالف کار برای این محمولهها هستند، مانع از ارسال سلاح برای این رژیم شوند. برخی اتحادیههای کارگری در هند، ترکیه، ایتالیا و یونان نیز حمایت خود را از این جنبش اعلام کردند.
علاوه بر اینها، بیدیاس خواستار این شد هماند رئیس جمهور کلمبیا، پارلمانها و دولتهای دیگر نیز فشارها را جهت لغو توافقنامههای امنیتی که هنوز با رژیم صهیونیستی برقرار هستند، افزایش داده و تمامی کمپینهای تحریم اقتصادی رژیم صهیونیستی و خارج کردن سرمایهگذاریها از شرکتهای همدست با این رژیم گسترش یافته و کمپینها برای قطع تمامی روابط با این رژیم اشغالگر و نهادهای آکادمیک، فرهنگی و ورزشی همدست تقویت شوند.
این جنبش در ادامه نیز جوامع، دانشگاهها، کلیساها، اتحادیههای جهانی، اتحادیههای دانشجویی، مراکز فرهنگی و سایر نهادها و یا شبکههای ارتباطات اجتماعی و دولتها را تشویق کرد ۲۹ نوامبر جاری خود را مکانهایی عاری از آپارتاید اعلام کنند و همینطور در هر فرصت و مناسبتی از مسوولان خواسته شود برای محاکمه هرچه سریعتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و تمامی مقامات این رژیم که در کشتار جمعی، جنایات جنگی و آپارتاید دست دارند، فشار جدی را به دیوان کیفری بینالملل وارد کنند.
ماجده المصری، عضو دبیرخانه کمیته ملی کمپین تحریم رژیم صهیونیستی نیز اظهار کرد: تلاشهای انجام شده از سوی جنبش همبستگی جهانی هنوز به سطح فشاری که محور آمریکایی-اسرائیلی را به توقف کشتار جمعی در نوار غزه مجبور کند، نرسیده است.
المصری در ادامه نیز تاکید کرد که لازم است کمپینهای مردمی تحریم و فراخوانها برای ممنوعیت فعالیتهای نظامی و نیز بیانیههای قدرتمند و موثر جنبشهای نژادی، بومی، اقلیمی و جنسیتی و جنبشهای عدالت اجتماعی که همسو با مبارزات آزادیبخشی فلسطین است، تقویت شوند.
این عضو دبیرخانه کمپین بیدیاس در پایان گفت: اکنون ما برای تحمیل فوری تحریمها، قطع تمامی روابط با رژیم آپارتاید و کشتار جمعی اسرائیل و اعمال ممنوعیت فراگیر فعالیتهای نظامی برای آن به کشورهای جهان جنوب نیاز داریم، اینها اقداماتی واقعی، موثر و لازم برای تحمیل بهایی سنگین برای جنایات کشتار جمعی اسرائیل هستند و اسرائیل باید منزوی و محاکمه شده و یک رژیم منفور جهانی قلمداد شود.
انتهای پیام