خلیل احمد سلامی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: عدم آشنایی با قوانین و مقررات از جمله موضوعاتی است که تعاونگران را دچار مشکل و سردرگمی می کند، در این راستا اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری جهاد دانشگاهی و برخی دستگاه های اجرایی، توانمندسازی و دانش افزایی تعاونگران را در دستور کار قرار داده است.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تا به امروز، ۱۲ دوره آموزشی از سوی وزارت متبوع به استان ابلاغ که با برگزاری آنها، ۴۳۰ نفر فراگیر مجموعا با تعداد ۴۳۷۴ نفر ساعت از دوره ها بهره بردند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفت: این آموزشها با محوریت موضوعاتی همچون قوانین و مقررات بخش تعاون، آنچه هیات موسس باید بداند، اصول و مدیریت پروژه، شیوه برگزاری مجامع عمومی در شرکتهای تعاونی و قوانین و مقررات بخش امور مالیاتی، حسابداری، تهیه صورتهای مالی، اصول سرمایه گذاری، ایجاد برند در تعاونی، بازرسی در شرکت تعاونی، بازاریابی، بهره برداری از اینترنت و سایر موضوعات مرتبط برگزار شده است.
سلامی با بیان اینکه این دورهها برای فراگیران کاملاً رایگان و از محل اعتبارات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تأمین میشود، اظهار کرد: توانمندسازی مدیران و منابع انسانی تعاونی یک از مهترین راهبردهای هفتگانه تحول بخش تعاون کشور است و دانایی و توانایی اصل مهم در حل مشکلات تعاونگران به شمار می رود.
وی افزود: هم اینک دو هزار و ۷۰۳ شرکت تعاونی در گرایش های مختلف با ۶۷ هزار و ۱۱۷ نفر عضو در استان فعالیت می کنند.
انتهای پیام