رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان در این مراسم که در حاشیه افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پارک ملی علوم، فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی با حضور رئیس جهاد دانشگاهی کشور برگزار شد گفت: این تفاهمنامه در راستای کمک به ایجاد و توسعه کسب و کارهای فناور از طریق ارائه خدمات عمومی و تخصصی با ارزش افزوده بالا و افزایش همکاریهای آموزشی و پژوهشی با هدف توسعه همکاریهای مشترک، ایجاد پردیسهای تخصصی با هدف توسعه اکوسیستم فناوری نرم و صنایع فرهنگی در استان سمنان بسته شد.
علی منصفیراد با اشاره به همکاری و تأکید ویژه استاندار سمنان درباره ایجاد پردیس مشترک فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی در استان سمنان اظهار کرد: در این راستا ایجاد دفاتر کارآفرینی و نوآوری در حوزه فناوریهای نرم، صنایع خلاق و فرهنگی در شهرستانهای استان بهصورت ویژه دنبال میشود.
وی انجام همکاری مشترک در زمینههای فناوری، پژوهشی، آموزشی، مشاورهای و تجاریسازی در حوزههای تخصصی و ارتباط با شرکتهای مربوط با تکیه بر قابلیتهای دو طرف از محورهای این تفاهمنامه همکاری است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان ادامه داد: با تکیه بر پتانسیلهای موجود در واحدهای فناور، شرکتهای دانشبنیان و متخصصان دانشگاهی و پارک فناوریهای نرم و با بهرهگیری از افراد و شرکتهای مجرب مستقر در آن پارک و با تکیه بر توانمندیهای تخصصی جهاد دانشگاهی در حوزه فناوریهای نرم، صنایع خلاق و فرهنگی تلاش میشود تا علاوه بر همافزایی در فعالیتهای مشترک، در حوزه فناوری و کارآفرینی نیز همکاری کنند.
منصفیراد تأکید کرد: بسترسازی برای جذب سرمایهگذار در پروژهها و طرحهای تخصصی در حوزه فناوریهای نرم، صنایع خلاق و فرهنگی، برگزاری رویدادها (رویداد شتاب، همایش، تأمین سرمایه و ...) به صورت مشترک، برگزاری دورههای توانمندسازی عمومی و تخصصی مورد نیاز با هدف ترویج فرهنگ مشارکت، فناوری و کارآفرینی، همکاری در گرفتن مجوز دانشبنیان و خلاق برای شرکتهای فعال در حوزه صنایع خلاق و ... از موضوعهای مهم این تفاهمنامه همکاری است که باید دنبال شود.
وی اضافه کرد: برگزاری و حضور در رویدادها و نمایشگاههای تجاری استانی، منطقهای، ملی و بینالمللی در راستای توانمندسازی و توسعه فروش شرکتهای فناور، حمایت و هدایت شرکتهای فناور برای تولید محتوا درباره محصولات، توانمندیها و پتانسیلهای شرکت و نشر آنها و برگزاری رویدادهای استارتاپی با همکاری شتابدهندهها یا سازمانهای مختلف در راستای شناسایی طرحهای فناورانه با قابلیت تجاریسازی از دیگر موضوعهای این تفاهمنامه همکاری است.
رئیس جهاد دانشگاهی کشور نیز در حاشیه این مراسم گفت: یکی از مسائل مهمی که برای کشور با اهمیت است، حوزه هنر و فرهنگ است که نهاد جهاد دانشگاهی چند سال است در حوزههای صنایع نرم وارد شده و در این راستا پارک ملی علوم، فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی را راهاندازی کرده است.
حسن مسلمی نائینی حمایت از هنرمندان و صاحبان ایده در حوزههای فرهنگی را از مأموریتهای این پارک دانست و اظهار کرد: با این حمایتها، برخی طرحهای حوزه فرهنگی تبدیل به محصول شده و برخی از آنها در این نمایشگاه عرضه شدهاند.
وی با بیان اینکه این پارک، یک پارک ملی است و نیاز است شعبههایی در کشور داشته باشد، یادآوری کرد: یکی از شعبههای این پارک در استان سمنان تأسیس خواهد شد. استان سمنان یکی از استانهای فعال در حوزههای فرهنگی است.
مسلمی نائینی امضای این تفاهمنامه سهجانبه را در راستای این هدف ارزیابی کرد و افزود: این تفاهمنامه میان رئیس پارک ملی علوم، فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی، رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان و رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان بسته شده است.
انتهای پیام