اسماعیل نجار در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه با شرایطی که در تهران وجود دارد، باید از تمام ظرفیتها برای امدادرسانی و مدیریت بحران استفاده شود، گفت: با توجه به وسعت شهر تهران در صورت وقوع حادثهای مانند زلزله، یکی از سریعترین و بهترین روشها برای امدادرسانی، انتقال مصدومان، انتقال کمکها و... استفاده از ظرفیت امدادهوایی است.
وی ادامه داد:در همین راستا نیز لازم است که ظرفیت باندهای فرودگاهی قدیمی در تهران مانند باند فرودگاه قلعهمرغی، باند فرودگاه دوشانتپه و ... برای استفاده در شرایط اضطراری حفظ شود. در همین راستا نیز نیاز است تا بازدیدهای دورهای از این باندها انجام شده و اگر آسیب یا مشکلی در آن وجود دارد حل و فصل شود.
نجار با بیان اینکه این باندها در زمان تاسیس در نقاط حاشیهای و خارج از شهر قرار داشتند، گفت: به مرور با توسعه شهر تهران این باندها نیز در داخل شهر جای گرفتند و همین ویژگی نیز سبب میشود تا در صورت وقوع بحران بتوان به طور مستقیم از داخل شهر امدادرسانی را انجام داد. این موضوع بسیار حائز اهمیت است.
این کارشناس ارشد مدیریت بحران با بیان اینکه خوشبختانه اراده خوبی در میان مسئولان برای توجه به موضوع مدیریت بحران وجود دارد، اظهارکرد: در همین راستا نیز پیشنهاد میکنم و از مسئولان میخواهم که نسبت به حفظ و نگهداری از این باندهای فرودگاهی اقدام کنند. حتی باند فرودگاه مهرآباد هم برای شرایط بحرانی و اضطراری دارای اهمیت ویژهای است.
انتهای پیام